Futbol sala

Dulcor i la Penya Barcelonista líders amb 4 victòries

Crònica de la quarta jornada de la lliga de futbol sala Vila de Sitges

Plantilla del Bar GSG. Eix

La jornada quatre va començar amb el partit del Dulcor Pastisseria contra el RG4L Futbol Club. Els visitants van fer una bona primera part tot i acabar la primera part perdent per 3 a 0. Peró a la segona meitat res van poder fer per evitar la golejada final per 12 a 1. Destaquem que 6 dels gols del Dulcor van ser obra de Renis Martínez i els triplets de Jordi Martí i Arnau Armela. Per part del RG4L cal destacar a Gabriel Peredo que va fer el gol de l'honor pel seu equip.

El següent partit enfrontava al Vallpineda i al Can Llopis. Al descans el locals guanyaven per 2 a 0 i ja havien deixat certa superioritat en el plantejament i el joc respecte al seu rival. El resultat final va ser de 6 a 2 amb doblet de Guillem Armengol per part del Vallpineda i també doblet del seu rival Javier Gonzalez.

El tercer partit de la jornada el jugaven el Sucrense i la Penya Barcelonista - New Ricky's. La Penya va fer valer la seva superioritat i guanyava al descans 4 a 0, mateix parcial a la segona part que va dur al 8 a 0 final. Per part del Sucrense destaquem a Miguel Polanco que va ser qui més ho va intentar pel seu equip i per part dels visitants el “Hat-trick” d'Abdel i els dos gols d'Alvaro Ferrer.

El següent i quart partit de la jornada va ser el mes disputat i ple d'emoció fins al darrer segon literalment. El disputaven el Pura Vida i el L.D.B Construcciones Villanueva. Els visitats van agafar avantatge per 0 a 2 però el Pura Vida va reaccionar amb encert empatant a 2 i mantenint el frec a frec fins al 3 a 3 amb que s'arribava al descans. La segona part va ser vibrat de inici a final amb oportunitats i contraatacs per part dels dos equips. Van estar més encertats els visitants que a manca de 2 minuts guanyaven 6 a 4, però els darrers atacs del Pura Vida amb porter jugador van valer la pena i a manca de 7 segons feien el definitiu empat a 6, espectacular encontre. Destaquem el doblet de Sergi Llorens i a Ferran Pérez que va exercir de lider en atac i també va fer un gol pel seu equip. Per part del Costrucciones Villanueva destaquem a Pau Junyent i Manuel Castorina amb dos gols cada un.

En el cinquè partit era el torn de la Pizzeria Francesco i en front la Gravesinha, sempre un rival molt intens. A la mitja part els locals guanyaven per 2 a 0. A l'equador de la segona part amb el resultat de 3 a 1, un possible gol fantasma a la portaria del Francesco va provocar moltes protestes i que la Gravesinha perdes la cara al partit, fet que van aprofitar  els locals per acabar imposant-se per 7 a 1. Destaquem a Blas Segarra que va fer tres gols i a Ignasi Castells que en va fer un i va completar un molt bon partit per els seus. Per part de la Gravesinha Team cal destacat a Luis Gómez, autor del gol del seu equip i a Vicents Hurtado que va jugar un molt bon partit.
Després va tenir lloc el partit de l'Internazionale F.C contra la Ferreteria Ruiz que arribava al partit amb moltes baixes cosa que va ajudar a que el partit es decantes a favor dels locals. Al descans els locals guanyaven per 1 a 0 i la igualada va seguir fins al tram final del partit on s'hi arrova amb 2 a 1. Aleshores amb porter jugador i a falta de pocs segons la Ferreteria te l'empat en un bon xut que atura fantàsticament el porter i que permet el darrer xut del encontre que posa el 3 a 1 final. Destaquem a Santiago Faimber del equip local que tot i que no va marcar va ser el millor dels seus i part de la Ferreteria va destacar Cristian Romero que aporta regularitat al joc i en aquest cas també l'únic gol del seu equip i una jornada més destaquem a Joaquin Ramos que esta fent un molt bon primer tram de temporada.

Per rematar la quarta jornada de lliga s'enfrontaven el F.S San Pedro - La Trobada amb el Futrockclub. Al descans els locals ja havien sentenciat l'encontre amb el 6 a 0. El resultat final, sense més historia va ser de 10 a 1 amb un destacat Alex Saura que va fer tres gols. Per part del Futrock destaquem al seu golejador Adrea Colzi.

Aquesta setmana ja ens deixa un empat esperat en la part alta entre el Dulcor i la Penya Barcelonista líders amb 4 victòries. La setmana vinent més i millor amb partits com Pizzeria Francesco - F.S Sant Pedro i Gravesicha Team - Vallpineda.