Copa Catalunya

El CB Sitges aconsegueix la primera victòria de la temporada

Va aconseguir vèncer en un partit vibrant que no es va resoldre fins l'últim segon al Reus

CB Sitges “A” - Ploms Reus. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 4a.

CB Sitges–Europe Basquetball Academy 69 -Ploms Saller Reus A 67

El partit començava d’allò més bé amb els jugadors decidits a capgirar la dinàmica. Parcial de 9 a 0 que obligava els visitants a aturar el joc. El Reus entrava al partit i després de retallar la distància i un joc d’imprecisions per part dels dos equips, s’arribava al final del primer temps amb empat al marcador, 18-18. Un cop perduda la iniciativa, els primes set minuts del segon quart van ser de domini reusenc amb un parcial de 4-17, marxaven d’onze punts, 20-31. Nervis al pavelló de Pins Vens, veient com el bon inici dels sitgetans havia estat un miratge. L’equip però va reaccionar i de quina manera. En tres minuts li tornava el parcial, 10-2, per arribar al descans amb un desavantatge de cinc punts, 32-37.

A la represa el Sitges-Academy aconseguia empatar el partit i aconseguia tornar a agafar la iniciativa, tot i que els avantatges eren mínims. El Reus Ploms però, a base de triples (5 triples al tercer període), principalment de la mà de jugador número 13, aconseguia un avantatge de quatre punts a falta de deu minuts, 53-57. Novament amb dos triples més i un parcial de 4-10, el Reus marxava de deu punts a falta de cinc minuts per acabar, 57-67. Semblava doncs, que el Sitges aconseguiria el mateix resultat que en els tres primers partits. Minut demanat per Piñero i els jugadors empesos pel públic, excepcional, que omplia les grades del pavelló, aconseguien el miracle amb un inspiradíssim Jordi Boronat. A falta de menys d’un minut pel final, els sitgetans aconseguien l’empat amb un parcial de 10-0, 67-67. El Reus Ploms va tornar a errar en el seu atac. Rebot del Sitges i una única possessió per acabar el partit. Els visitants, que només tenien una falta d’equip, forcen el Sitges a sacar des de la línia de fons del camp ofensiu a falta de dos segons. Altre cop, minut demanat per Piñero per preparar la jugada que podia donar la primera victòria al Sitges. I així va ser, la pilota va arribar a les mans de Boronat, que gairebé des de la línia de tres punts, aconseguia la cistella de dos punts per guanyar el partit, 69-67.

El proper partit serà diumenge dia 28 a les 18h a la pista del CB Castellar, equip amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

CB Sitges: Àngel, Oriol, Haro 11, Elies 6, Mauro 4, Marcus 13, Josep 6, Boronat 21, Nacho 2, Omar 6, Christian

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-18  14-19  21-20  16-10