Tres punts sumats al municipal d’Aiguadolç més que esperats

L’equip de Xavi Hereu suma la segona victòria consecutiva i ja és setè a la taula amb 13 punts

Sitges-Suburense – Chacarita. Eix

Sitges-Suburense 2 – Chacarita 1

Un Sitges-Suburense amb un joc que anava de menys a més es va fer amb els tres primers punts al Municipal d’Aiguadolç davant un Chacarita, que tot i anar penúltim a la taula causava molt bones sensacions, un equip de Xavi Hereu que ja guanyava a la segona jornada de local però en aquests cas ho va fer al nou Pins Bens, d’aquesta manera els sitgetans dels 24 punts disputats en aquest grup 10 ha sumat 13, ocupant el setè lloc de la taula però amb molt de camí encara per recórrer.

El partit

S’avançava al marcador l’equip sitgetà quan millor estava jugant el Chacarita, el porter visitant no controlava amb el peu la pilota i aquesta entrava, tot i això al minut 28 en una magnifica jugada d’atac els visitants empataven a un, van seguir jugant millor ells que l’equip sitgetà fins i tot la van tenir abans dels descans al que s’arribava però amb el 1 a 1.

Millorava molt el joc del Sitges-Suburense, a la represa donant més bones sensacions a la vegada que l’entrada de jugadors de refresc donava molt rendiment amb més arribada, tenint dos pilotes al pal en dos cops de cap de Guillem Viñola, el gol del triomf arribava al 64 en una magnifica assistència per Gerard López, aquest s’inventava un tir sec que res va poder fer el porter, és cert que l’equip sitgetà va acabar patint en els darrers minuts però també és cert que sumaven tres punts molt bons en un enfrontament gens fàcil.

Ivan Vendrell, Bosch (Jaume Serrano 46) Bruno, Guillem Diaz, Xavi Enrique, (Abdó Vidal 74) Guillem Viñola, Marc Navarro, Rubèn Serra, Rubèn Baño (Gerard Lopez 59) Pau Almirall, Marc Vidal, Max Gil i Guillem Fonoll.

El Sitges-Suburense se la juga aquest diumenge al camp del Gornal ocupant el quart lloc a la taula amb 14 punts, l’hora d’inici les 12 hores.