Primera Catalana

Destrossen al Sant Cugat en 25 minuts

L’equip de Carles Busquet suma el primer triomf a Pins Bens realitzant un hoquei molt vistós i amb arribada

CPS Sitges – PHC Sant Cugat. Eix

CPS Sitges 8 – PHC Sant Cugat 2

Tocava retrobar-se amb la victòria a Pins Bens ja que s’havien perdut els dos partits jugats, en aquest cas no tan sols es guanyava, l’equip realitzava un partit molt complet amb un hoquei vistós amb poc patiment en defensa mentre que en atac les arribades van ser el tema constant al llarg del matx, d’aquesta manera es sumen tres punts més, tot i ser davant d’un dels conjunts de la part de baix de la classificació però demostrant que es va per bon camí en aquesta Primera Catalana.

El cert és que es van trigar en obrir la llauna ja que el Sant Cugat estava molt ordenat tapant bé les internades d’un CPS Sitges que fins i tot el seu golejador Sergio no transformava un penal al minut 12, però s’estava jugant força bé, en una molt bona sortida de contraatac Ferran no perdonava posant el primer del sitgetans, fent el segon en una altre jugada d’atac amb el segell de nou de Ferran arribant al descans amb aquest 2-0.

Però aquest Sitges es va començar a desmelenar a la represa, als dos minuts Sabater posava el 3-0, tot amb un hoquei ràpid d’equip tenint pràcticament la posició i demostrant que anaven sortint les coses, al minut 32 Sergio posava el 4-0 i de nou Sergio al 36 acabant una molt bona jugada trenada en atac feia la maneta, en una de les poques arribades visitants feien el seu gol al 37, però amb un marcador de 5 a 1 els jugadors volien més, fent Rubèn el 6 a 1 de falta directa, Rubèn feia el 7 a 1 mentre que Sabater al 48 marcava el 8 a 1 de penal, en el darrer sospir els visitants deixaven el definitiu 8 a 2 en un enfrontament que els jugador del B, Edu i el juvenil Marçal Monasterio van tenir el seus minuts.

Per aquest nou compromís el tècnic del CPS Sitges contava amb aquets jugadors: Alex Aguilar, Rubèn Gómez, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Edu, Alex Aguilar, Gerard Camarasa, Marçal Monasterio, Sergio Pérez, Alex Raventós i Jordi Guardià.

El primer equip del CPS Sitges es desplaça aquest divendres A Andorra per jugar a partir de les 21’30, l’Andorra és sisè a la taula amb 8 punts, dels sis partits jugats han guanyat 2, empatant 2 i perdent 2, és un conjunt que marca molts gols, 24, encaixant 22, en el que serà un compromís del tot complicat per l’equip de Carles Busquets, sisè a la taula amb 4 victòries i dos derrotes, amb 30 gols a favor i 23 en contra.

Remarcar el magnífic triomf del CPS Sitges de Segona Catalana que va guanyar aquest dissabte a Pins Bens al Riudoms per 4 a 2, jugant un molt bon partit, l’equip sitgetà que encara no sap que és perdre és el nou líder d’aquest grup de la Segona Catalana.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 20 d'octubre de 2018

Dissabte, 20 d’octubre de 2018

– Partits jugats com a visitant:
Prebenjamí: UE Claret A 3 – CPS Sitges 1. (Classificació+resultats)

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):
Juvenil: CPS Sitges “baixens.com” 2 – CH Caldes C 5. (Classificació+resultats)
Sènior 1ª Catalana: CPS Sitges “New Ricky’s” 8 – PHC Sant Cugat 2. (Classificació+resultats)
Sènior 2ª Catalana: CPS Sitges “regarsa.com” 4 – CP Riudoms 2. (Clasificació+resultats)

L’equip benjamí tenia jornada de descans.