Equipaments

Comencen els treballs per col·locar gespa artificial al camp de terra del complex de futbol de Vilanova

El camp es farà servir per als entrenaments dels equips de rugbi i de futbol

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-10-2018 12:47 Lectures 2277
Comencen els treballs per col·locar gespa artificial al camp de terra del complex de futbol de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Comencen els treballs per col·locar gespa artificial al camp de terra del complex de futbol de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Les màquines ja han entrat a treballar al camp de terra que hi ha al complex municipal de futbol de Vilanova i la Geltrú, amb l'objectiu d'adequar el terreny on es col·locarà gespa artificial.

La regidora d'Esports, Blanca Albà, ha explicat que es tracta d'una millora que té un cost de 400.000 mil euros, que permetrà que hi puguin entrenar els equips del club de rugbi SEL Vilanova i els equips de futbol del Club de Futbol Vilanova i de La Fundació. "Quan estigui el nou camp de gespa traslladarem els entrenaments dels equips de rugbi, que fins ara es fan a la zona central de les Pistes d'Atletisme. Creiem que ara no és la situació ideal pel rugbi i que el canvi beneficiarà a tothom."

Albà ha explicat que queda pendent la millora de la gespa de l'Estadi, ja que l'actual està molt malmesa per l'ús continuat. "Ara hem de treballar per trobar el finançament necessari per fer el canvi, ja que el cost és molt elevat. Mentre això no succeeixi anirem fent petites millores per tal de garantir el seu ús"

La fi dels treballs queda subjecte a la climatologia, tot i que la previsió és poder-lo utilitzar entre finals d'aquest any i principis del vinent.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans