OK Lliga

El CE Vendrell amb falta d’encert en un partit amb moltes oportunitats

CE Vendrell - CH Caldes. Marlon Càtedra

CE Vendrell 1 - 3 CH Caldes

El Vendrell continua tenint uns primers minuts de partit de moltíssima qualitat, portant el control i disposant de moltes oportunitats de fer gol, amb un porter visitant molt encertat.

La primera part va començar amb moltes incursions del Vendrell a la portería del Caldes, amb diverses ocasions finals, fins que al minut 7 un penal a favor executat per Gerard Miquel el va posar per davant al marcador. Tres minuts després, un penal en contra inexistent va posar l’empat, un cop dur quan millor estava el CE Vendrell. La intensitat va continuar al partit, però les ocasions continuaven sense sort final, mentre que el Caldes amb poquíssimes ocasions va aconseguir dos gols més, era el minut 17 i el resultat es capgirava per 1 a 3. Així es va acabar la primera part.

A la segona, el Vendrell va treballar amb més calma, sense sort davant de portería, menys ocasions, però molt per sobre del CH Caldes que, amb poques ocasions, era capaç d’anar per davant al marcador. A mitja segona part, una targeta blava a Guido Pellizzari donava una falta directa a favor del CH Caldes, ben aturada per Camps. El Vendrell, que estava amb 3 jugadors, va provocar la desena falta, donant una altra falta directa al Caldes, que també va ser aturada per Camps. A la jugada següent els àrbitres, molt imparcials en tot el partit, van marcar una targeta blava per Roger Acsensi, però Jordi Ferret no va poder escurçar el marcador.

El Vendrell, tot i tenir un jugador més durant uns segons, no va poder fer gol. El partit estava controlat pel Caldes en aquest moment i el
Vendrell intentava tallar els contraatacs. Les ocasions es van succeir pel Caldes, però un gran Gerard Camps, a la segona part, va aturar
qualsevol possibilitat d’ampliar el marcador pel visitants.

El proper dissabte 3 de novembre, a les 18 h, el CE Vendrell rebrà la visita del PHC Sant Cugat, un rival que també està a la part baixa de la classificació de l'OK Lliga.

CE Vendrell(1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Joan Lluís Mudarra, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial – David Lecha, Gerard
Miquel, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

Recam Làser CH Caldes (3): Cesc Campor (p), Pol Galbas, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi, Alvaro Giménez – cinc inicial – Lluís Ricart, Xavier Rovira, Marcos Blanque, Roger Acsensi, Victor Sierra (p).

Gols: 1-0 (8') Gerard Miquel (penal); 1-1 (9') Ferran Rosa; 1-2 (13') Lluis Ricart; i 1-3 (16') Xavier Rovira.

Àrbitres: Miguel Diaz, Ruben Fernandez.

Targetes blaves: Guido Pellizzari (14´), Roger Acsensi (13’).

Faltes d'equip: CE Vendrell: 11, CH Caldes: 8.