Cursa solidària

Rècord de participants a la 6a cursa 'Nits de la Lluna Plena'

La cursa solidària ha reunit 1.500 persones aconseguint així batre un rècord de participants, fet que ha permès assolir una xifra de més de 30.000 euros per a la investigació del càncer infantil

Redacció Sitges 29-10-2018 19:23 Lectures 2108

Sitges ha tornat a mostrar el seu costat més solidari amb una nova edició de la Cursa Nits de la Lluna Plena que se celebra des de fa sis anys en memòria de Pol Lahoz. La cursa, celebrada divendres, ha permès aconseguir record de participants, amb 1.500 corredors i una recaptació de 30.000 euros que es destinen a la investigació del càncer infantil.

Aquest any com a novetat, els corredors arribaven a l’Institut Vinyet -el centre on estudiava en Pol- enlloc del camp de rugby com fins l’any passat. En el moment dels parlaments finals, la directora del centre Mª Rosa Dagà, va anunciar que el Consell Escolar del passat 23 d’octubre va decidir que el gimnàs de l’Institut porti el nom de Pol Lahoz.

Els organitzadors de la Cursa, Xavier Lahoz i Estela Campañá, van entregar simbòlicament el premi Trinitat Catasús, recollit l’any passat, a Lola Garcia i Àlex Round, estudiants de l’Institut Vinyet per la seva tasca en benefici de la investigació del càncer infantil.

El dorsal número 1 amb el nom de Pol Lahoz, es va dedicar a Carmen de Torres, traspassada recentment, qui junt amb el Dr. Jaume Mora, va fundar el laboratori d’investigació el 2012 de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Cursa solidària en record de Pol Lahoz

La cursa va néixer en record de Pol Lahoz, un jove jugador de bàsquet, apassionat dels esports nàutics, de la muntanya i de l’esquí que va morir el 15 d’octubre de 2012 després de lluitar contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que li havien diagnosticat els metges amb 14 anys.

Els pares d’en Pol, Xavier Lahoz i Estela Campañá, organitzen des de fa sis anys aquesta cursa per il·luminar el futur d'altres nois i noies en un acte en què esport i solidaritat lluiten a favor de la recerca oncològica.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans