Futbol sala

Dulçor Pastisseria i Penya Barcelonista encapçalen la classificació

La cinquena jornada de lliga va començar en horari matinal, enfrontant a la Penya Barcelonista i al RG4L Futbol Club a les 10.00 del matí. Els locals van fer els deures tot i que no els va resultar un partit fàcil, i el van resoldre amb un gol per part gracies a la punteria per partida doble de Dani Abril i un gran Joel Losada que va mantenir amb mèrit la porteria a 0, fet que el converteix en el porter de la Jornada. Per part del RG4L FC destaquem l'aportació de Gabriel Peredo i César Sáez en el joc del seu equip.

El segon partit de la jornada el van jugar el LDB Construcciones Villanueva i el Sucrense, amb una primera part molt igualada que va acabar 2 a 2. A la represa va seguir la igualtat màxima entre els dos equips en intercanvi de cops, però es va acabar imposant l'equip local per 8 a 5 gracies a la destacada actuació del porter Pol Carbonell i jugades com la de Josep Sánchez que va clavar un gol de vaselina des de el mig del camp.

A les 12 del migdia es va jugar el tercer partit de la jornada entre el Futrock Club i el Pura Vida, on els locals van poder aguantar la diputa fins al descans on van arribar perdent per 0 a 1. La segona part va ser un altre pel·lícula i el Pura Vida va posar una marxa més i va acabar atropellant al seu rival per 0 a 9. Destaquem per part del Pura Vida el bon partit d'Oriol Ibáñez que no va permetre ni el gol de l'honor del Futrock i al seu company Sergi Llorens que va fer tres gols. Per part del Futrock destaquem a Antonio Sebastian com el millor del seu equip per la seva aportació tot i la golejada rebuda.

El quart partit de la jornada va enfrontar al Pizzeria Francesco i al F.S San Pedro La Trobada i tal com advertíem en la darrera jornada va ser un partit molt disputat. La primera part va acabar amb empat a 0, amb ocasions pels dos equips i mèrit pels dos porters. En la segona el partit va seguir sostingudament igualat amb un lleuger avantatge posicional al camp per l'equip local que va pressionar més la portaria del F.S San Pedro que va disposar també d'alguns contra atacs,  però l'actuació destacada del seu porter David López desesperava als atacants de la Pizzeria. Va ser a les acaballes quan Carles Pares es gira dins l'àrea i amb la puntera encerta a batre al porter i marca el 1 a 0 definitiu. Destaquem també a Ignasi Castells que es va buidar ajudant a contenir les embestides dels jugadors del FS San Pedro i, a més, va aparèixer sovint per l'àrea rival amb desequilibri. Per tot això es l'MVP de la jornada.

La jornada es va reprendre ja en horari de tarda-vespre i a les 19:00 saltaven al camp el Can Llopis i el Internazionale FC. La primera part acabava amb un sol gol que donava avantatge als visitants però a la segona el partit es va tornar mes atractiu i les ocasions s'anaven transformant però l'Internacionale no tenia pensat deixar escapar cap punt i es va mantenir per davant fins el 3 a 5 final. Destaquem el treball de Javier Gonzalez i el gol Ferran Winkels per part del Can Llopis i a Joan Alemany que va fer un hat-trick i Alexander Peñafiel que amb un gol també van ser els destacats del Internacionale FC.

El sisè partit de la jornada el van disputar el Ferreteria Ruiz i el Dulcor Pastisseria, partit a priori amb un favorit però que va tenir que suar la samarreta ja que la primera part es tancava amb una ajustadíssim 1 a 2. Al final però, amb doblets de Jordi Sentis i Arnau Armela van imposar-se per 3 a 5 tot i que la Ferreteria va plantar cara durant tot el partit, gracies, en part a la actuació destacada del seu porter Victor Martí i jugadors com Jonhatan Alcaraz, autor d'un gol i Daniel Trillo.

Tancava la jornada un duel interessant entre la Gravesinha Team i el Vallpineda. Igualtat i gols de principi a final amb un 3 a 2 a la mitja part que semblava donar avantatge a la Gravesinha. Peró en la segona el Vallpineda va saber imposar-se i acabar remuntant i guanyant el partit per 5 a 7  apuntalat per un destacat ja en diverses ocasions Fernando Albadalejo com a porter i el golejador Haritz Mugica, autor de dos gols. Per part de la Gravesinha destaquem la importància del jugador Raül López, que va portar la iniciativa del seu equip i va ser l'autor d'un gol.