Rugbi

El sènior femení no aconsegueix la victòria a Tarragona

Imatge d'arxiu del sènior femení del RC Sitges. Jaume Andreu

Es va perdre en la visita del femení a Tarragona, però es va tornar amb el convenciment que tot  sols depen de nosaltres en aquest Campionat de Catalunya.

Les tarragonines sols sorprengueren a les nostres noies a l'inici del matx, quan anotaren i convertiren la seva única marca, ençà fins al final del partit el domini fou per el Sitges, que no aconseguir la victòria per no saber transformar en punts els seu control tant en la possessió de l'oval, com territorial, tal i com ja li va succeir en la seva visita a Andorra.

Sols a les acaballes del matx trencaren al defensa local i anotaren una marca que d'haver transformat, hauria empatat el marcador i fet justícia a lo vist sobre el terreny de joc, però no fou així i el 7 a 5 final, atorgava la victòria al CR Tarragona, premiant així la seva bona defensa.

El proper partit del Rugby Sitges femení serà el dissabte 10 de maig que rebrà la visita del combinat Alella/Químic. Un partit on les sitgetanes surten coma favorites ja que el combinat visitant encara no a aconseguit cap punt a la classificació.

Classificació

Anoia RC 14 - RC Sitges "B" 74
Fase Prèvia Segona Catalana - Sènior Masculí

Aprofitant el descans del primer equip es desplaçava el segon equip el passat diumenge fins a Igualada, per jugar el quart partit d'aquesta fase prèvia amb el Anoia RC.

La diferència entre ambdós conjunts fou evident des de el principi al final del partit, tal i com reflecteix el marcador final 14 a 74.

Ara el segon equip sènior masculí te dues setmanes de descans que han de servir per recuperar forces de cara als darrers dos partits d'aquest fase prèvia on tot i guanyar-los, són els Cocodrils qui ara mateix encapçalen la classificació, tenint aquest últims gairebé garantit el bitllet a primera catalana, el que portaria al Sitges "B" a jugar a Segona Catalana.