El Bàsquet Sitges no pot encadenar la segona victòria consecutiva i cau a la pista del C.B. Castellar

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 5a.

C.B. Castellar A 85 - CB Sitges – Europe Basquetball Academy 83

Tot i que l’equip estava avisat de la duresa i la intensitat dels jugadors locals, l’inici de partit va ser d’allò més desastrós. El Sitges va encaixar 29 punts en el primer quart, on l’equip no va defensar ni va posar la intensitat requerida en un partit d’aquestes característiques i també va perdre moltes pilotes incomprensiblement. 29-19 i tocava una altra vegada anar a remolc durant tot el partit. A partir d’aquí l’equip va entrar més en joc i retallava distàncies a la mitja part, 41-48, però el domini i el ritme del joc eren totalment dels locals que anaven a totes per aconseguir que els sitgetans no anotessin. Perquè us feu una idea, l’equip va llançar 28 tirs lliures, dada altíssima que no es recorda haver assolit en anys.

Tot i el mal inici, la diferència de només set punts i amb les coses clares després de passar pel vestidors donava esperances per capgirar el partit. I així va ser, a l’inici del tercer període, Sitges Academy realitzava els seus millors minut. Parcial favorable de 5-14 i primera vegada, però també última, que els del Garraf es posaven per davant en el marcador. Aquests cinc minuts van ser un miratge i els del Vallès tornaven el parcial, 12-3, i acabaven el quart amb set punts d’avantatge, 65-58. Tot i això i després d’haver arribat a perdre de dinou punts alm principi del partit encara hi havia possibilitats i tot un període per disputar. Els sitgetans amb gran esforç situen el 65-64 quan resten set minuts per acabar. A partir d’aquí però els locals, seguint en la línia defensiva que havien portat durant tot el partit, no van permetre cap més cistella en joc del Sitges fins a falta de dos minuts i tot eren tirs lliures. Quan restava un minut, el marcador era de 74 a 70, però aleshores un triple local enfonsava el Sitges i deixava les coses molt complicades. Tot i això l’equip va lluitar fins al final i després de l’intercanvi de tirs lliures i un triple des de mig del camp del Nacho Velasco, la victòria del C.B. Castellar va ser només per dos punts, 85-83.

El sènior A no fa pont i el proper partit serà dissabte dia 3 a les 18:00 hores al Pavelló de Pins Vens davant del CB Cantaires Tortosa que tenen un balanç de dues victòries i tres derrotes. Ànims Sitges dissabte si.

Haro 11, Elies 15, Mauro 4, Christian, Marcus 16, Josep 12, Boronat 17, Nacho 8, Omar

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  29-19  19-22  17-17  20-25