Tres punts d’infart

A falta de dos segons per la fi l’equip andorrà envia una falta directa al pal

Andorra 4 – CPS Sitges 5

El CPS Sitges segueix sumant de tres en tres a pista contrària, en aquest cas aconseguia una victòria èpica a Andorra no després de sortir el mateix divendres a la tarda, arribar i jugar un enfrontament que donava inici a les 21’30 hores, tot i que l’equip controlava molt minuts va haver de donar-lo tot patint de debò fins el darrer sospir.

Una primera part prou igualada en que fins i tot l’equip sitgetà es va mostrar en molts moments superiors tan en atac com en defensa, tot i això l’Andorra va gaudir d’ocasions però responent amb molta seguretat el porter Aguilar, arribant al descans amb 0-2, amb gols de Sergio.

Tot es va girar com un mitjó als primers minuts de la represa amb remuntada dels locals que es posaven amb un 3 a 2, la reacció de Sitges arribava amb l’entrada de Raven a la pista, l’equip es va tornar a sentir còmode, jugant un molt bons minuts d’hoquei passant a controlar de nou amb un 3 a 5, la jugada de tècnic del Andorra als darrers cinc minuts traient el porter per un jugador li anava com anell al dit, escurçant diferències entrant al partit, mancant 12 segons en una bola dividida l’equip sitgetà feia falta i per tant la 10ª d’equip, que per sort l’Andorra  a manca de dos segons van estavellar la bola al pal i d’aquesta manera portar-se cap a Sitges tres punts molt treballats en un final d’infart.

Els gols els van fer, dos Sergio, dos Sabater i un Raven.

Per aquest encontre el tècnic sitgetà contava amb aquests jugadors: Alex Aguilar, Rubèn Gómez, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, Aitor Fonollosa, Sergio Pérez, Alex Raventós, el juvenil Marçal Monasterio i Alex Ortega.

Aquest dissabte l’equip sitgetà rep al Lleida Llista amb l’objectiu de guanyar el seu segon partit consecutiu a la seva pista, tot i que no serà fàcil ja que davant es trobaran amb unes de les millors bases de Catalunya, l’hora d’inici les 18’30 hores.

Per altre banda ressaltar que un cop finalitzat aquest es juga el derbi de Segona Catalana entre el CPS Sitges - CP Vilanova, segon i tercer empatats a punts, amb 16 i cap de tots dos encara no han perdut, empatant un.

Horaris dels partits de la jornada: 3 i 4 de novembre de 2018

El calendari dels partits, dels equips del CPS Sitges, per la propera jornada: 3 i 4 de novembre de 2018, és el següent:

Dissabte, 3 de novembre de 2018

– Partits que es juguen com a local (Pavelló de Pins Vens):

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” – CP Vilanova. (A les 17:00h)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” – Lleida Llista Blava. (A les 18:30h)