OK Lliga

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Sant Cugat

PHC Sant Cugat - CE Vendrell. Eix

El Vendrell va empatar 2 a 2 amb el Sant Cugat i continua sense conèixer la victòria, cosa que el manté a la part baixa de la classificació amb només 2 punts.

La primera part va finalitzar amb un 1 a 1 al marcador. El Sant Cugat es va avançar amb un gol de Jordi Gabarra, al minut 20, i Jordi Ferrer va empatar a pocs segons per arribar al descans. A pocs minuts d'haver començat la segona, el Vendrell va diposar d'un penal per fer el segon, però Gerard Miquel no va marcar. Al minut 32, David Martínez va tornar a avançar el Sant Cugat. Vuit minuts després, els àrbitres van indicar penal a favor del Sant Cugat, però Pau Gilabert no va poder superar Gerard Camps. Al minut 45, el Sant Cugat va fer la seva desena falta. En aquesta ocasió, Jordi Ferrer va enviar la pilota al pal en l'execució de la falta directa. Tot seguit, al minut 46, el mateix Jordi Ferrer va ser l'autor del 2 a 2. En aquest mateix minut, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jordi Gabarra. Pablo Nájera no va aprofitar l'ocasió de falta directa per fer el tercer del Vendrell. A pocs segons per al final, va ser el Sant Cugat el que va tenir una gran ocasió per
emportar-se la victòria, amb una falta directa per l'acumulació de deu faltes del Vendrell, però Pau Gilabert no va marcar i el partit va
finalitzar amb un empat a dos gols.

El proper diumenge 11 de novembre, a les 12:30 h, el CE Vendrell jugarà al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, però com a visitant, en el derbi baixpenedesenc contra el Calafell.

CE Vendrell(2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Joan Lluís Mudarra, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha,
Gerard Miquel, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

PHC Sant Cugat (2): David Toda (p), Joan Farnés, Jordi Gabarra, Francesc Maideu i Pau Gilabert – cinc inicial – David Yepes, David Martínez, Borja Ferrer i Xavier Arcas (p).

Gols: 0-1 (20') Jordi Gabarra; 1-1 (24') Jordi Ferrer; 1-2 (32') David Martínez, i 2-2 (46') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Sergi Mayor i Raul Burgos.

Targetes blaves: blava a Jordi Gabarra (46').

Faltes d'equip: CE Vendrell: 10, PHC Sant Cugat 10: 8.