El Vilanova guanya a l'Arenys en l'OK Lliga Plata

El Patí sempre ha manat en el marcador que no s'ha mogut fins l'equador de la segona part

El C.P. Vilanova ha derrotat per 2 gols a 3 al C.D.E Arenys de Munt, en el partit corresponent a la tercera jornada de l'OK Lliga Plata i que s’ha jugat aquest migdia en la pista del Municipal d’Arenys de Munt.

Important victòria vilanovina davant un equip que havia baixat de la màxima categoria en la darrera temporada, i que veiem en la seva plantilla quatre jugadors per sobre dels 20  anys (normalment els del cinc titular) i la resta amb edat júnior.

El partit s’ha decidit en el tercer quart del mateix ja que fins a les hores el marcador no s’havia mogut, i destacar que el Patí sempre ha manat en el lluminós.

Primera part totalment igualada que ha finalitzat sense que s’hagi mogut el marcador i amb dues faltes dels locals i quatre del Patí.

En la segona part el marcador no s’ha mogut fins l’equador de la mateixa amb gol de Gual. Pels locals Illa ha transformat un penal desprès de dos minuts del gol vilanoví que s’ha tornat a avançar a manca de sis minut al marcar Garrido. Però els locals han empatat a manca de dos minuts i mig de la ma d’Illa i tot seguit Gual ha marcat el tercer i definitiu gol que permet al Patí baixar- se cap a casa els tres punts.

Ara a esperar al Liceo “B” i intentar sumar els tres punts que donarien més valor als que avui han aconseguit.

Jornada 3

Pista .- Pavelló Municipal  Arenys de Munt

C.D.E. ARENYS DE MUNT.- Garcia, Parra, Illa, Gurri, Borregan (cinc inicial) Domenec, Pérez, Codina, G. Perez (p.s)

C.P. VILANOVA.- Pol Ferrer, Aguilar, Garrido, Vergés, Gual (cinc inicial) Muntané, Gil, Cuevas, Vilchez, Donoso (p.s.)

ÀRBITRES.- Srs Reverter i Vilardell

GOLS: 1a part: (sense gols). 2a part: 0-1 Gual (min 12); 1-1 Illa de penal (min 14), 1-2 Garrido (min 19); 2-2 Illa (min 22 i mig); 2-3 Gual (min. 23)