Aiguadolç passa factura al Sitges

L’equip perd els tres darrers partits jugats al Municipal davant la Granada, Òdena i Moja

UE Sitges – Moja . Eix

UE Sitges 1 – Moja 2

L’UE Sitges tornava a perdre tancant una setmana en que els dos partits jugats a domicili han perdut,  ara amb el Moja en un enfrontament en el que l’equip tenia més arribada però que de nou un penal, el segon castigat en tres dies, els sentenciava. Un conjunt, el de Victor Doñate,  mermat per les baixes que arrossega, set fins aquest partit, les de Rafa, Albert, Oliva, Yago, Xavi Rodríguez, Pablo i Pau Botifoll, a les que se li suma la de Karim, a la vegada que tampoc es va poder contar a la presència de Javi Aroca, un cúmul de circumstàncies que els ha marcat davant aquests enfrontaments tan significatius disputats.

És cert que davant el Moja l’equip mostrava bones sensacions, estava jugant davant un conjunt l’entrenat per Lora que sap al que juga, que els havia ressuscitat el correctiu que li havia fet set dies abans el Montserrat Igualada a domicili, però tot i això el Sitges disposava amb arribades de molt de perill al llarg de la primera part a la que s’arriba sense gols.

A la represa el partit començava a canviar amb el gol del visitant Robert Peiró al minut 50, reaccionant el Sitges un minut després amb un cop de cap del més baixet, Alex Pérez, posant l’empat però que decidia un penal fet pel porter Ivan que Roger Ollé no perdonava posant el 1-2, a partir d’aquí el bon fer en defensa dels altpenedesencs i les preses no beneficiaven als sitgetans que tot i que van voler no van poder.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Cardiel, Victor Navarro, Dani Midcley (Max Gili 63) Alex Pérez, Geri, Isaac Ximénez (Marc Molina 84) Karim (Marc Martínez 57) Edgard Fontiveros, Jorge Ayala, Jano (Jaume Jordi 63).

L’equip viatja aquest diumenge a Igualada per jugar a Les Comes davant el Montserrat Igualada, novè a la taula amb 15 punts, dels 9 partits jugats han guanyat 5, perdent 4, mentre que l’equip sitgetà sisè a la taula amb 16 punts, dels 10 partits jugats ha guanyat 5, empatant 1 i perdent 4, traient millors números a camp contrari on ha guanyat 3, empatant 1 i perdent 1, l’hora d’inici les 17 hores.