Futbol sala

Crònica de la sisena jornada de la lliga Vila de Sitges

La propera setmana es disputarà la primera jornada de copa

Amb un primer enfrontament força interessant entre pizzeria Francesco i Construcciones Villanueva, hi destaquem una primera part del conjunt de Construcciones molt lluitada, encara i les absències a la banqueta, un treball que deixaria un marcador força igualat de 3 a 4 al descans, tot i que a la segona part han aparegut alguns companys més de Construcciones, el equip rival, Pizzeria Francesco ha mostrat més experiència i galons que el rival, per acabar de despuntar-se amb un resultat final de 5 a 10. Destacar el bon nivell del porter del Francesco i una gran actuació de Carlos Subias que anotava un hat-trick. Per part del conjunt de Construcciones destacar la actitud i qualitats dels germans Sánchez i de Wassim.

El segon partit de la jornada enfrontava al conjunt de RG4L contra Ferreteria Ruíz, en un partit una mica inesperat pel resultat final de 5 a 5. Tot i que a la primera part el resultat era de 3 gols a 1 a favor de l'equip local, gràcies a les ganes i treball, que sobretot  va posar i mostrar Gonzalo Raponi, que acabaria el matx amb 3 dianes. En la segona part es va demostrar la veterania del equip de la Ferreteria Ruíz, que amb una molt bona actuació de Victor Martí ,i de Jonathan Alcaraz, que tot i no tenir encert de cara a porteria, es va posar el equip a l'esquena amb una boníssima exhibició.

El tercer partit el van disputar el equip del Pura Vida contra la Penya Barcelonista-New Ricky's, partit ajustat en un principi, on ambdós equips van mostrar un bon posicionament i una bona feina tàctica. A la primera part la Penya s'avançava amb un sol gol realitzat per Albert Huete, que en faria un més, en la estratègia de servei de banda. La segona part el partit va seguir amb força intensitat, però la espectacular actuació de Joel Losada a porteria, amb els dos gols mes que van veure el conjunt de Pura Vida, va acabar amb un resultat just per part de la Peny de 0 a 3. Destacarem per part del conjunt del Pura Vida el genial treball de Ferran Pérez, que tot i posar-hi totes les ganes, no va poder fer capgirar el marcador.

En el quart partit de la jornada tenim un derbi que enfrontava els dos equips de Sant Pere de Ribes, San Pedro-La Trobada i Gravesinha Team. Partit exquisit per a l'espectador, típic de un derbi, amb molta intensitat i treball per part de ambdós equips, on es notava accentuadament la rivalitat. Vam arribar al descans sense gols i amb una exhibició ben bonica per part dels equips, el partit es va acabar decidint a la segona part, on el equip de San Pedro-La Trobada va acabar com a guanyador del matx per la estreta diferència de un gol. Vam poder gaudir de un enorme porter, David López, i de una fantàstica i desequilibrant doble anotació de Dídac Franco. Del Gravesinha Team destacar la bona actuació de Eric Aybar amb una doble diana i de Vicenç Hurtado que van donar-ho tot per emportar-se els 3 punts que van estar disputats des del primer segon.

Partit amb gran nombre de gols en el cinquè encreuament del dia entre el Dulcor Pastisseria i FutRock Club, en el que vàrem tenir un principi de partit en el que els gols costava que entressin a la porteria del FutRock. Tot i això Dulcor Pastisseria va culminar el que havia de ser un partit fàcil, amb 15 gols a favor, 7 gols del millor jugador del partit, Denis Martínez i per engreixar la golejada, dos hat-trick, un de Eloi Sentis i l'altre de Arnau Armela. Per part del equip FutRock destacarem el parell de dianes de les mes recents incorporacions, Pablo Macias que va debutar una jornada enrere i del ja conegut Juan Mora, nou fitxatge del FutRock que de ben segur que animaran l'equip, com la gran afició que tenen.

El següent partit enfrontava el Internazionale contra el Vallpineda, un partit dur e intens, amb forces faltes, on el Vallpineda es va col·locar en gairebé en tots moments per davant, acabant el primer temps per una petit marge de dos gols. El resultat final del Vallpineda favorable a dos gols també, va ser gracies a la gran actuació del golejador Haritz Múgica amb 4 encerts, i el porter, Fernando Albadalejo, que va ajudar a que els 6 gols del Internazionale no els hi donessin la victòria. Destacar el treball aportat al equip del Inter de David Escudero i el pòquer de gols de Nicolas Gatto.

I per últim, el partit que tancava la sisena jornada de lliga entre el Sucrense i el Can Llopis, que va estar força igualat en molts moments, encara que la primera part, els visitants només anaven amb un encert de avantatge, el equip del Can Llopis no va abaixar els ànims i va seguir posant-hi ganes i esforç en un partit que quasi bé es complica a falta de tres minuts, quan el Sucrense empata el matx situant el marcador amb un 1 a 1. La recta final va ser intensa i de molt de mèrit per part del porter Oscar Plazas, que va estar fabulós en els últims moments més importants i per part de Cristian Robles va destacar anotant un dels gols decisius per a acabar el partit amb resultat de 1 a 3 a favor de Can Llopis. Destacar el esperit i caràcter lluitador del Sucrense, i en concret del jugador Alfredo Vargas.