Gran victòria del sènior masculí a Manresa

Primera derrota del sènior femení del Club Nou Bàsquet Vilanova AKO

CB Manresa 60 – CNB Vilanova 72

Dissabte el sènior vilanoví es desplaçava a Manresa amb tant sols vuit jugadors, només en Miki com a jugador interior, i el primer cop en que Caelles es vestia de curt després de la lesió que el tenia apartat de les pistes des de la pretemporada. Dificultats doncs pels verds, davant un equip amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

Sortida amb Javi, Dídac, Carlos, Mateo i Miki. Com va sent habitual com a motos, intensitat defensiva, sortida al contraatac i un joc alegre i descarat guiat per un Javi immens. Parcial de 3-12 als cinc primers minuts. Però els de Manresa són un equip amb ofici, jugadors amb bona mà i experiència que aconsegueixen igualar el marcador al final del primer quart, 18-19.

Al segon quart els de Vilanova demostren la força del seu col·lectiu, les rotacions no fan baixar el nivell de joc, un Alex espectacular, Caelles amb els seus primers minuts, i un Guillaumes que torna a demostrar quant important és per l'equip. Així s'arriba a la mitja part, amb un 30-33 que deixa el matx obert.

Tercer quart, els del Garraf surten amb l'objectiu de matar el partit. Un Carlos en estat de gràcia veu la cistella com una piscina, anota set punts seguits, i la defensa zonal proposada per la banqueta posa en molts problemes els de Manresa. Miki es multiplica en els intangibles, Mateo demostra un caràcter brutal, Nil compromís, buidant-se quan fa setmanes que juga amb molèsties, i el Nou Bàsquet arriba als darrers deu minuts amb 42-52 al lluminós.

Els locals pugen la intensitat defensiva i l'arbitratge molt pressionat des del primer minut, deixa un punt de permissivitat més, totalment comprensible. Però els del Garraf aguanten, juguen i demostren una maduresa d'equip gran. Ni una protesta, ni un conflicte, joc intel·ligent i aparició del que faltava, Dídac tira de galons i llegeix a la perfecció el que necessita l'equip, després del bombardeig des de 6,25 toca dividir. Final del partit i victòria treballada, 60-72.

Dissabte nou repte a Corbera, seguim.

CNB Vilanova: Guillaumes (5), Alex (8), Javi (14), Miki (7), Nil (3), Carlos (19), Caelles (1), Mateo (3) i Dídac (12)

Salva Pastó

CB Igualada 55-50 CNB Vilanova

Partit que començava amb 30' de retard (21.30h) a la pista del C.B. Igualada. Bona sortida en el primer quart on el Vilanova és col·locava amb un 4-10 favorable en el minut 5 de partit. Però el rival amb dos triples consecutius cap al final de quart és capaç de donar la volta al marcador.

Els altres tres quarts van ser un reflex de la igualtat existent durant tot el partit. Partit molt defensiu, la qual cosa explica el resultat amb poca anotació. A l'inici del tercer quart, el Igualada va escapar-se del marcador amb un 31-23, però les jugadores del Vilanova no van donar el partit per perdut, i amb 7 punts consecutius de Raquel, van reduir la diferencia, per començar l'últim període amb opcions d'emportar-se la victòria cap a Vilanova.

Últim quart amb intercanvi de cistelles, que deixava el marcador en el final 55-50. En definitiva, partit igualat davant les noies del Igualada que segueixen invictes a la lliga, i on les noies del Vilanova han demostrat no baixar el braços en cap moment, la qual cosa va donar opció a la victòria fins el final.

Vital seguir millorant en petits detalls, tant ofensius com defensius, per seguir demostrant-nos que es pot estar a dalt de la classificació.

Divendres dia 9 partit a  les 21:30 al camp del  Prat Actiu, un rival dur on les noies Ako anirem a totes per endur-nos la victòria.

Parcials: 18-15 / 11-8 (23-29) // 9-11 (34-34) / 17-16 (55-50)

Jugadores: Júlia F., Noèlia, Tània, Noemi, Raquel (5 inicial), Clara, Elia, Júlia G., Natalia, Aïna, Inés i  Yoyi