Posen la directa sumant de 3 en 3

L’equip de Carles Busquet ja és tercer a la taula amb 6 victòries i dues derrotes

CPS Sitges. Eix

CPS Sitges 4 – Lleida Llista 0

El primers equip del CPS Sitges sumava el quart triomf consecutiu després de guanyar al Lleida Llista en un partit jugat molt intel·ligentment per l’equip sitgetà. Tot i això es va trigar en obrir la llauna, però també és cert que un cop aconseguit van anar ampliant l’avantatja a la segona meitat fins arribar al definitiu 4-0 final, amb aquest resultat el CPS Sitges dona un salt a la taula i ja És tercer i el millor anant a més generant una magnifiques sensacions.

Un cop més tot i jugar un molt bon hoquei van tenir dificultats per fer el primer, els visitants es defensaven molt ordenats i tot i generar bones ocasions el gol no va arribar fins el minut 16 en que Raven posava la guinda amb una molt bona jugada d’atac ficant-la dintre de la porteria del Lleida.

A la represa però aquest Sitges sense preses i sent el gran controlador de la bola anava ampliant el marcador, el segon arriba al primer minut, Rubèn posava el 2-0, fent el tercer Sergio després d’una magnifica jugada al minut 27, marcant Ferran el quart i definitiu al minut 35, es va jugar per aconseguir un marcador final molt més ampli però la bona actuació del porter del Lleida Llista aconseguia que s’arribés a la fi amb aquest 4-0 final.

Per aquest enfrontament el cinc inicial que treia a l’inici el tècnic Carles Busquet fou el format per Alex Aguilar, Camarasa, Raven, Ferran i Rubèn, després van sortir Sergio, Alex Ortega i Edu.

L’equip es desplaça aquest divendres a la pista del Bell-lloc, 13è classificat a la taula amb 8 punts, dels 8 partits jugats han guanyat 2, empatant 2 i perdent 4, mentre que l’equip sitgetà és tercer a la taula amb 18 punts, l’hora d’inici a la pista del Bell-lloc serà a les 21’45 hores.

Per altre banda el CPS Sitges de la segona Catalana del grup D perdia el darrer dissabte amb el Vilanova i la Geltrú per 2-7 en un partit en que l’equip sitgetà no realitzava el joc que ens te acostumats, tot i això donava en tot moment la cara al matx, una derrota que els deixa tercers amb 16 punts, cinc punts menys que el líder, el Sant Ramon, guanyant tot el jugat, en aquesta jornada se la juga a la pista del Valls.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 3 i 4 de novembre de 2018

Dissabte, 3 de novembre de 2018

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” 2 – CP Vilanova 7. (Clasificació+resultats)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” 4 – Lleida Llista Blava 0. (Classificació+resultats)