Victòria molt treballada del Patí Vilanova davant un excel·lent Liceo "B"

Gual va marcar a 57 segons i jugant en inferioritat

Cel·lebraciós dels jugadors del Patí Vilanova. Eix

C.P. VILANOVA 3 - H.C. LICEO “B”  2

El C.P. Vilanova va derrotar al Liceo “B” per 3 gols a 2 en el partit  corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga Plata disputat ahir al vespre  -Dissabte de Fira- al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una bona entrada al final i amb un públic que va disfrutar de l’encontre i va esclatar de joia en el minut final.

Important victòria del Pati que el porta a la segona plaça de la classificació empatat a punts amb el Vilafranca i Palafrugell i a un punt del Mataró, proper rival del Vilanova la setmana vinent. Dir per endavant que com ens agrada ser el més objectius possible, el Patí es va emportar els tres punts, però que l’empat no hagués estat pas un resultat injust, desprès de com va anar el partit i de la qualitat del rival, i en el que van destacar les actuacions dels dos porters.

Cal esmentar que tot el peix es va jugar en els últims cinc minuts de joc, en el que el Liceo va empatar dos cops el marcador i que a manca de minut i mig no va transformar una falta directa per targeta blava justa a Aguilar, que l’hagués posat per endavant en el marcador; però al no transformar-la amb numeret inclòs, i amb el Patí jugant en inferioritat Gual va marcar el tercer gol i es va desfermar el deliri a les grades.

La primera part va ser molt igualada sense que es mogués el marcador i amb els dos equips amb vuit faltes. En aquest aspecte cal esmentar que a la segona el Vilanova en va fer dues i per tant la directa i una el Liceo.

En el segon temps la igualtat va continuar amb varis trets al pal del visitants i amb jugades clares de gol dels locals incomprensiblement no aprofitades, fins que Garrido en el minut 15 va obrir la llauna amb un tret escorat. En el 21 va arribar la desena falta del Patí i Candamio la va transformar excel·lentment. De nou Garrido va avançar al Patí en el 22 i mig però Parga en la següent jugada empatava en un despiste de la defensa local.

Restaven els moments claus i a manca de minut i mig Aguilar veu la targeta blava directa i Candamio no transforma la mateixa, amb xou posterior, per una samarreta caiguda a la pista. El Patí jugant amb inferioritat, es va defensar com gat panxa amunt i Gual va sorprendre a manca de 57 segons al porter gallec. Delirium tremens i el Patí va saber aguantar amb inferioritat portat a coll i bé pel públic.

Avui A. Castro, ha controlat i dirigit als seus amb encert, ja que ha demanat un temps mort abans del minut 5 de partit per tallar d'arrel les anades i tornades dels seus que no li convenien. Independentment de tots els jugadors del Patí, destacarem al porter Pol Ferrer, que s’ha graduat en aquest partit demostrant una tècnica excel·lent  i la confiança que dona als seus companys.

En el Liceo molt bé tot l’equip, especialment el seu porter Menendez que va fer un recital i esmentar la presència en la banqueta de J. E. Trullols, una solució dels gallecs quan viatgen a Catalunya.

FITXA TÈCNICA

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA  (0, 3).- Ferrer, Vergés , Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Muntané, Vilches, Donoso (p.s.)

H.C. LICEO “B”  (0, 2).- Menendez, Abel López, Ciocale, Candamio (cinc inicial) Parga, Alonso, Lena

ARBITRES: Sra. Tania Pardo i Sr. O. Pérez

GOLS: 1a part, Cap. 2a Part: 1-0 Garrido (min 15); 1-1 Candamio de FDA (min 21); 2-1 Garrido (min 22,30); 2-2 Parga (min 23); 3-2 Gual (min 24).