Futbol 7

Les pluges de dilluns a la tarda obliguen a ajornar la jornada de 1a Divisió

Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú 12-11-2018 11:44 Lectures 685
Plantilla del Penya Ribes Desguaces La Piña. Eix

Plantilla del Penya Ribes Desguaces La Piña. Eix

Primera Divisió.

Desprès de la jornada de descans de la setmana anterior els equips de Primera divisió es veien obligats a ajornar els partits programats per aquest dilluns degut al mal estat dels terrenys de joc a causa de les pluges caigudes al llarg d’aquella tarda. Aquests encontres s’han programat pel 3 de desembre.

Segona Divisió A

Segona victòria consecutiva del Tot Gos Zero Gravity Records que s’imposava al Veteranos CD Ribes per 2-3 i col·loca als de Cubelles líders de la categoria. Fins a 8 gols (4-4) s’anotaven  en l’encontre Atletico Perroflautas – Penya Ribes Desguaces La Piña, destacant el hattrik del local Galceran Almirall. Tres nous punts pel Vilathetic que aconseguia superar per 0-2 a un Aston Birra que segueix sense inaugurar la seva casella de punts. Bones sensacions en aquest inici de temporada dels debutants Penya Barcelonista Vilanova que aquest dimarts  es desfeien del Pamp Rojo per 2-4. No ha començat be la competició pel Bar El Rinconcito que aquesta jornada era superat pels FC Roqueros per un ajustat 1-2.

Segona Divisió B

Repartiment de punts en el partit Masca Asociación – Pico Pala TM on cap dels dos equips, malgrat aconseguir 4 gols cada un d’ells, va fer-se amb la victòria. Lidera aquesta categoria el debutant El Vilanova que sumava el seu segon triomf al superar al CE Nova Olivella per 3-1. Per la mínima s’imposava la Toscana al Can Tabaco en un igualat encontre que finalitzava amb 1-2 al marcador. Taules en el partit Los Legends – Bar Mari (2-2) fet que permet als locals sumar el seu primer punt a la competició. Segueix fort l’Steaua Vilanova que davant el Nou Sin Perdón aconseguia sumar tres nous punt que li permeten seguir en la part més alta de la classificació.

Resultats i Classificació 2ª Divisió A

Resultats i Classificació 2º Divisió B

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres