El millor remei per canviar la dinàmica

L’equip sitgetà mostra la cara de fora d’Aiguadolç i suma els tres punts trencant la ratxa de dos derrotes consecutives

Montserrat Igualada 2 – UE Sitges 3

L’UE Sitges amb un joc del tot seriós es fa amb el triomf a Les Comes davant un Montserrat Igualada que venia també de sumar dues derrotes consecutives. D’aquesta manera els de Victor Doñate segueixen ferms a camp contrari sumant 13 punts dels 18 disputats, en aquet cas l’aconseguien  remuntant el primer gol local amb un futbol d’atac i ordenat, donant el seu fruit a la segona meitat però degut a la incertesa al marcador fins i tot es va patir als instants finals.

S’avançaven els locals  amb gol de Mohamed Jouhari al minut 20 reaccionant de la millor manera el Sitges que tres minuts després Dani Midcley empatava amb el seu gol, després és cert que fins i tot van gaudir de tres ocasions clares per desequilibrar el resultat però es va arribar al descans amb l’empat a un.

A la represa amb els gols de Álvaro Cardiel als minuts 56 i 60 el Sitges es col·locava amb un marcador de 1 a 3, fent justícia al joc ofensiu de l’equip sitgetà tenint el control en tot moment, el segon gol però de l’equip igualadí al 73 posava emoció al darrer quart d’hora del matx, i fins i tot es va fer molt llarg per un Sitges que va fer més mèrits per acabar sumant el tres punts.

UE Sitges: Xavi Garcia, Álvaro Cardiel, Victor Navarro, Dani Midcley, (Jaume Jordi 77) Xavi Rodríguez, Alex Pérez (Isaac Ximénez 62) Edgard Fontiveros, Javi Aroca, (Marc Martínez 88) Jano Ramos, (Raul Berneda 85) Marc Navarro, (Adrià Comi 62) i Jan Romagosa.

El Sitges rep aquest dissabte al punt d’un quart de sis al Riudebitlles, conjunt que ve de perdre amb l’Olivella per 0-5, dècim a la taula amb 15 punts, dels 11 partits jugats han guanyat 4, empatant 3 i perdent 4, al seu camp ha jugat 5 partits, guanyant 1, empatant 3 i perdent 1.