S’esfuma el triomf quan ja es veia al sac

Els de Xavi Hereu ho tenien tot per guanyar amb un 0 a 2 i 1 a 3, però acaben empatant

Poble Sec UE 3 – CF Sitges-Suburense 3

El Sitges-Suburense acaba trincant un punt al camp del Poble Sec Unió, l’equip que va poder guanyar disposant d’un marcador de 1 a 3, va veure com l’empataven a manca de 15 minuts del final.

D’aquesta manera trenquen un ratxa de dues derrotes consecutives i es dona per bo el punt sumat a camp contrari, tot i que també és cert que va faltar control quan més pressionava els del Poble Sec, desaprofitant dos avantatges tingudes al marcador suficients per haver aconseguit fer sonar la flauta esgarrapant els tres punts.

El gol en pròpia ficava per davant al Sitges-Suburense al minut 21, fent el segon Rubèn Baño al minut 40 que posava la situació molt bé per l’equip sitgetà, la reacció local escurçant diferencies en un tres i no res al 43 va portar que s’anés al descans amb el 1-2.

Donant un pas endavant el Poble Sec a la represa s’iniciaven les dificultats per l’equip de Xavi Hereu, traient en moltes fases de la segona meitat aigua de la barca, Nico s’inventava un gol de traca a la mitja hora de la segona meitat que posava als sitgetans en condicions per poder guanyar restant encara molt de temps, tal i com estaven jugant el locals  passava tot per defendre ordenadament, dos gols en cinc minuts encaixats sorprenentment per l’equip sitgetà en la recta final deixava el definitiu 3 a 3 en un partit en molts moments descontrolat.

CF Sitges-Suburense: Javi Dorado, Bosch, Bruno, (Abdon Vidal 78) Guillem Diaz, Xavi Martínez, (Marc Vidal 57) (Pau Almirall 78) Kevin, Nico, Gerard López (Marc Gili 57) Rubèn Baño, (Albert Durango 57) Ferran Pérez i Guillem Fonoll.

El Sitges-Suburense rep aquest diumenge a La Florida, novè a la taula amb 15 punts, dos més que els sitgetans, dels 11 partits jugats per la Florida han guanyat 4, empatant 3 i perdent 4, l’hora d’inici les 17 hores.