El desencert exterior va impedir que el sènior masculí del CB Ribes sumés la 6a victòria consecutiva

Els ribetans són ara quarts a la classificació i reben el líder dissabte 17 a les 18:00 hores

ADT 64 - Bàsquet Ribes 52

El 3 de 28 en triples va acabar descentrant del tot els jugadors de Toni Segarra, que tot i no fer un mal partit en defensa, no van saber atacar les defenses alternatives locals.

En un partit amb percentatges i ritme baix, el Ribes no va ser capaç de trobar el camí cap a cistella davant d'un rival que començava la jornada com la pitjor defensa del grup, però que almenys dissabte passat va demostrar tenir les coses molt clares davant de rivals que no encerten des de l'exterior.

La zona els va sortir a la perfecció per evitar les penetracions dels jugadors ribetans, anul·lar el joc interior rival i de pas tancar el rebot defensiu (32 a 23).

El Ribes va jugar a peu canviat, sempre amb la defensa rival esperant-lo i sense opcions de córrer, passant de controlar el partit (21-26, minut 17), a la desorientació total i absoluta (54-39, minut 33). I no és que els jugadors ribetans no triessin bé, ja que la zona de l'ADT, molt tancada, deixava el Ribes en disposició de tirar sense oposició, ni que tirés qui no ha de tirar (0/21 entre Marc Genesias, Manel Butí, Alexander Chifflier, Adrià Miró i Arnau Pérez). Simplement no era el dia. I mentre l'ADT anava mica en mica agafant avantatge, la cistella es feia més petita, i la defensa rival cada vegada més gran. Amb l'obligació d'anotar a cada viatge, el Ribes va acabar totalment desgastat a nivell mental, i tot i no resignar-se a perdre (58-50, minut 39), va cedir per segona vegada aquest any signant la pitjor anotació de la temporada.

Aquest dissabte, el sènior del Bàsquet Ribes rebrà el líder, el CB Àguiles, que fa un mes que no coneix la derrota. Els de Santa Coloma de Queralt han superat a rivals directes com l'Almeda i el Sant Boi, demostrant que estan en un excel·lent moment.