Futbol sala

Cròniques de la 1a jornada de la Copa Vila de Sitges

Va començar la jornada amb el partit que van disputar el Internazionale f.c. contra el f.s. San Pedro-La Trobada, va ser un partit, en el qual els visitants sempre van ser superiors guanyant 1 a 3 al descans. El partit tenia molt de ritme i van haver moltes ocasions de gol, el resultat final va ser 4 a 8. Destaquem pels locals Diego Celentano que va marcar dos gols, mentre que pels visitants Oscar Troya i Sergi Guillem van fer dos doblets cadascun. .

Després van jugar la Pizzeria Francesco contra el Pura vida, va ser un partit molt vistós per a l’espectador ja que tots dos equips atacaven sense parar i els porters van haver de treballar durament per evitar diverses ocasions de gol. Al descans, el Pizzeria Francesco guanyaven 3 a 1, un resultat que semblava injust ja que el Pura vida va enviar fins a cinc vegades la pilota al pòster. A la segona part, sempre va anar per davant el Francesco tot i que el Pura vida, no es va rendir en cap moment, el resultat final va ser de 9 a 6 destacant pels locals a Blas Segarra autor de tres gols i l’Ivan Molina amb dos, mentre que pel Pura vida van destacar Marc Barcelo i Sergi Plazas amb dos gols cadascun.

També va jugar el Gravesinha team contra el Ferreteria Ruiz. Els nois del Ferreteria Ruiz tenien moltes baixes tot i que estaven fent una bona primera part, van encaixar els gols a la recta final de la primera part pràcticament seguits, arribant al descans amb el marcador de 4 a 0. El partit semblava sentenciat, però una bona reacció dels visitants es van posar 4 a 2, després de donar un travesser, van tornar a encaixar dos gols seguits fent impossible seguir el ritme que els posava la Gravesinha, que va acabar golejant amb facilitat. Destaquem per part de la Gravesinha als seus golejadors Raul López amb quatre gols, l’Eric Aybar amb tres i en Vicens Hurtado amb dos, mentre que pel Ferreteria Ruiz destaquem a Carles Ros amb un gol i a Joaquin Ramos que una vegada mes va ser el millor dels seus aportant un gol.

El quart partit de la jornada de Copa es disputava entre el Vallpineda i la Penya Barcelonista-New Ricky’s, un partit molt treballat defensivament per part dels dos equips, en el que arribarien al descans amb un marcador sense gols. La segona part el Vallpineda va tenir la iniciativa com en gran part del partit, però el bon posicionament dels jugadors de la Penya va ser persistent per deixar la porteria a zero. Un gol de l’Albert Huete, avançaria a la Penya tot i el gran partit del porter Fernando Albadalejo. Els intents d’atacar del Vallpineda, no van servir per encaixar gol, ja que Edgar Comas va estar impecable en defensa. També destacarem el partit de Joey Portillo per part de l’equip Vallpineda.

En el cinquè partit de la jornada copera, lluitaven els equips del FutRock Club i el Sucrense. Un bon partit, amb gols i divertit de veure pel espectador en el que a la primera part va semblar que el Sucrense era el màxim dominador del partit, fent que el marcador a la primera meitat fos de 1-6. La segona part, va ser un espectacle de futbol i de gols, Juan Mora, jugador del FutRock, ens va deleitar amb jugades impressionants i 3 gols, un d’ells de vaselina. I per part de l’equip visitant, també va ser una festa de gols, 7 d’ells anotats pel jove Mijail Polanco, donant la victòria al Sucrense per un marcador de 9-14. Tot i el desequilibri de gols el FutRock va fer un molt bon partit arribant a quedar-se a dos gols per a l'empat, gràcies al porter Roberto Mandana i a la gran afició que tenen.

En el partit que tancava la primera jornada de copa s’enfrontaven l’equip Can Llopis i Dulcor Pastisseria. Partit en un principi dominat per l’equip visitant en el que defensava la porteria Jordi Farrero que no va encaixar cap gol durant el primer període, deixant-lo amb un lluminós de 0-2 favorable. La segona part del Can Llopis van posar una marxa més per mirar de capgirar el marcador, que tot i l’ impressionant golàs de la jornada de Cristian Robles, de vaselina, no va ser suficient per batre l’ equip rival. Que va fer dos gols més a la segona meitat, com el destacat com el destacat jugador Denis Martínez. El partit acabava amb una merescuda victòria per l’ equip Dulcor Pastisseria, amb un 2-4 final. Felicitem a la Penya Barcelonista que porta 6 partits sense rebre cap gol i recordem que la setmana vinent, tenim la trobada entre la Penya Barcelonista-New Ricky’s i Dulcor Pastisseria, que es juguen la imbatibilitat i el liderat de la lliga. Un altre partit interessant serà el Can Llopis versus Ldb Construcciones Villanueva.