Primera Catalana

Superats sorprenentment

CP Bell-lloc 6 – CPS Sitges 4

El CPS Sitges suma la primera derrota fora de Pins  Bens, queia a la pista del Bell-lloc en una partit que es va començar controlant sent superiors en atac malgrat patir en defensa, s’arribava al descans amb 1 a 3, el joc més agressiu dels locals així com els espais donats en defensa per part de l’equip sitgetà feia que es girés com un mitjó a la segona meitat i s’acabi caient davant un conjunt molt perillós com ho demostrava a casa però inferior en qualitat al conjunt sitgetà que en aquesta ocasió però ha estat ‘bastant desdibuixat’.

Malgrat el llarg desplaçament així com l’hora tardía de l’inici, l’equip d’en Carles Busquet entrava en joc molt aviat, es veia venir que es faria llarg degut al joc dur realitzat pel Bell-lloc, els gols de Raven, Sergio i Sabater feia que s’arribés al descans encarant força bé el matx.
A la represa però es torçava tot, Sergio no encertava amb una falta directa, a la següent jugada Sergio veia la blava aprofitant el locals per fer el segon i tercer, i tot seguit remuntant el 4 a 3 potser en el pitjor moment, Ortega empatava fent pensar en una reacció que no va arribar, amb el 5 a 4 al darrer minut jugant el CPS Sitges amb jugador de pista per Aguilar, ells posaven el definitiu 6 a 4 final.

Per aquest encontre el tècnic contava amb aquests jugadors: Aguilar, Gerard, Sergio, Raven, Aitor, Ortega, Sabater, Rubén, Edu i Millan.

Els CPS Sitges rep aquest diumenge al Igualada, sisè a la taula amb dos punts menys que l’equip sitgetà, amb 16 punts, dels 9 partits jugats han guanyat 5, empatant 1 i perdent 3, l’hora d’inici les 17’45 hores.

Resultats de la jornada, 9 i 10 de novembre de 2018

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 9 i 10 de novembre de 2018, són els següents: