El CNB Vilanova ofereix la seva millor versió tot i les baixes

Gran victòria del sènior femení a la difícil pista del Prat Actiu

Corbera – CNB Vilanova. Eix

Corbera 50 – 72 CNB Vilanova

Dissabte de nou el sènior vilanoví tenia un desplaçament, aquest cop davant el darrer classificat del grup el CB Corbera, de nou amb quatre baixes, i de nou amb la seguretat que seria un partit difícil.

Sortida amb Javi, Carlos, Dídac, Mateo i Miki, ritme alt de joc que no anava acompanyat d'un bon ajust defensiu. De seguida quedava clar que si els del Garraf no oferien la seva millor versió no aconseguirien guanyar el partit. Final del primer quart 15-13.

Al segon quart els verds van pujar la intensitat defensiva, i en atac la presència de Caelles, van començar a posar en problemes els locals. Acabant el quart nou contratemps, lesió d'Alex, i un 24-30 al lluminós gens definitiu, i una curiositat...només un triple del Nou Bàsquet en vint minuts.

Al tercer quart, canviant la tònica que era habitual en l'equip, sortida demolidora. La defensa local superada per l'equilibri dels vilanovins, cinc triples i Caelles anotant des de la pintura. Parcial gairebé definitiu per deixar el marcador en 39-57.

Darrer quart sense desconnexió, tothom implicat, gaudint i participant del joc, (fins i tot Miki va anotar de tres) fet que converteix el Nou Bàsquet en un equip molt difícil de defensar i de superar. Balanç de cinc victòries i dues derrotes, idèntic al que porta l'Òdena, proper rival, diumenge a dos quarts de vuit a l'Isaac Gálvez.

CNB Vilanova: Guillaumes (8), Alex, Javi (8), Miki (7), Nil (2), Carlos (11), Caelles (17), Mateo (11) i Dídac (8)

CB Prat 54 – 63 CNB Vilanova SF

Divendres passat a les 21.30 h el Sènior Femení del CNBVilanova Ako es desplaçava, en un partit ajornat, a una pista difícil com la del Prat Actiu, que fins ara havien perdut un sol partit, i contra l'imbatut líder actual el C.B. Igualada. Durant la setmana vam entrenar la concentració en reduir els errors per tenir més opcions durant els partits. Les jugadores ja van començar a jugar el partit durant l'entrenament del dimecres, on van estar molt concentrades durant tots els exercicis. I com sol ser lògic habitualment, si s'entrena bé es juga bé.

Primer quart: 5 inicial amb Clara, Noèlia, Natàlia, Noemi i Raquel. Inici amb intercanvi de cistelles amb un rival que estarà a dalt a la classificació, amb fort joc interior i bona línia exterior. Les grogues no es van arrugar i van guanyar ja el primer quart per demostrar el que volien fer durant tot el partit.

Segon quart: De nou intercanvi de cistelles entre els dos equips per arribar al descans amb l'ajustat 28-27).

Tercer quart: Va ser a partir d'aquí, i amb tres jugadores altes com Noemi, Èlia i Raquel que es va dominar l'atac i el rebot. I juntament amb una defensa zonal activa i intensa de les jugadores de Vilanova, vam poder distanciar-nos fins a 10 punts, però el Prat amb un parcial de 4-0 va tornar a entrar al partit.

Últim quart: De nou, un parcial de 4-0 pel rival. Però de seguida, i amb una bona circulació de pilota davant de la defensa zonal del rival, i sobretot, amb una anotació repartida entre les jugadores que estaven a pista, es va poder controlar el marcador fins el final del partit amb el definitiu 54-63, que manté a les jugadores vilanovines amb quatre victòries i una derrota.

Destacar en l'apartat anotador a Raquel i Noemi amb 26 i 11 punts respectivament. Comentar que l'anotació va ser repartida entre 7 de les 9 jugadores, la qual cosa dóna consistència a l'equip. Però el punt fort a destacar és la concentració en reduir les errades i en assegurar el rebot defensiu. I sobretot, l'enorme desgast i actitud de TOTES les jugadores en la defensa que es va fer davant un equip amb bon poder interior i exterior.

Aquesta setmana tenim dos partits: El primer divendres a casa del Sant Josep Obrer d'Hospitalet a les 20.55 h (en partit ajornat de la darrera jornada), i diumenge 18 a les 18:00 h us esperem al Pavelló Isaac Gálvez, per animar-nos contra les nostres veïnes del C.B. Roquetes.

Jugadores: Clara, Noèlia, Natàlia, Raquel, Noemi, Tània, Julia P., Yoyi, Èlia

Parcials: 15-17 / 13-10 (28-27) / 9-16 (37-43) 17-20 (54-63)