Esport escolar

Neix a Sitges la campanya #sitgesportchallenge per promocionar l'esport en edat escolar

La campanya persegueix que els escolars vegin en l'esport un mitjà per millorar la seva salut física i activar les seves ments

Neix a Sitges la campanya per promocionar l'esport en edat escolar. Ajuntament de Sitges

Neix a Sitges la campanya per promocionar l'esport en edat escolar. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Sitges ha posat en marxa la campanya #sitgesportchallenge adreçada als infants i joves d’entre 6 i 16 anys per promocionar la pràctica de l'esport en edat escolar i inculcar alguns dels valors que acompanyen a l'esport.

La presentació de la campanya a les escoles aquests dies ha tingut com a protagonistes els padrins del projecte, que han explicat la seva trajectòria i el dia a dia dels entrenaments i les competicions, així com els valors personals que els han acompanyat al llarg de la seva vida esportiva. Els padrins són els esportistes Toni Ponce, Marta Llopis, Marc González, Oriol Monzó i Jan Heunick.

La campanya persegueix que els escolars vegin en l'esport un mitjà per millorar la seva salut física i activar les seves ments, a més de generar hàbits saludables. També inculcar valors com la integració, el respecte i l'esforç.

El regidor d’Ensenyament, Joventut i Esports, Eduard Terrado, ha explicat que “el projecte persegueix, a més d’explicar els seus valors, també informar sobre les activitats esportives, tant les reglades i com les no reglades, que es poden practicar en les diferents instal·lacions esportives del nostre poble, però també l'oferta multiesportiva que es pot practicar en espais com el mar, la muntanya i la ciutat”.

La campanya es va presentar a les entitats esportives de la vila durant la reunió del Consell Municipal de l'Esport del passat 30 d'octubre. Hi ha programats esdeveniments esportius per a nens i nenes, per a joves i per al gaudir de tota la família. La programació es podrà consultar al web www.sitgesportchallenge.cat

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local