El Patí Vilanova surt golejat de Mataró

Discret partit vilanoví davant un sólid líder

CH Mataró - CP Vilanova. CH Mataró

El Mataró H.C. ha derrotat clarament per 7 gols a 3  al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la cinquena jornada de l’OK Lliga Plata (Primera Nacional) disputat en el Pavelló Jaume Parera de Mataró amb forces goteres per la pluja que va portar a intervencions continuades per assecar la pista. Bona presència de públic amb molt ambient pels grups d’animació de les dues Entitats.

Clara, justa i merescuda victòria local, d’un equip que ha demostrat perquè és el líder en aquests moments i que te un molt bon equip  amb experiència i qualitat, davant d'un Vilanova que va mantenir el tipus en la primera part i que fins el minut 21 d’aquest període va manar en el marcador. Dos gols en menys d’un minut en el començament del segon període van determinar la sort del partit, partit en el que el Patí tenia molt a guanyar i poc a perdre per l’entitat del rival.

Una primera part en la que el Vilanova es va posar per endavant en el minut 2, Gual, sorprenent al rival que es va  endollar posant-se  les piles, empatant en el minut 6 Martos, i que va començar a dominar clarament el joc, malgrat que de nou Gil en una contra va tornar a posar al Patí per endavant. L’empat va arribar a manca de quatre minuts pel descans i dins del darrer minut el Mataró es va avançar de penal.

En el segon temps entre els minuts dos i tres, Florenza va marcar dos gols, deixant ja pràcticament llest el partit. El control local es va materialitzar passat l’equador del període amb el sisè gol. En el tram final un gol per cada equip, Muntané de falta directa. Un marcador  de 7 a 3, prou clar i que ho diu tot.

FITXA TÈCNICA

PIsta.- Pavelló Municipal de Matarò (Jaume  Parera)

MATARO H.C. (3, 4).- Grané, Lladó, Martos, Florenza, Palacin (cinc inicial), Cusachs Romero, Carbonell, Cantero, Gisbert  p.s.)

C.P. VILANOVA  (2, 1).- Pol Ferrer, Aguilar, Gual, Vergés, Garrido (cinc inicial) Muntané, Gil, Vilches, Donoso (p.s.)

ARBITRES: Srs.  J. Nicolàs i P. Ribas

GOLS: 1A PART: 0-1 Gual (min 2); 1-1 Martos (min 6); 1-2 Gil (min 18); Cantero (min 21); 3-2 Lladó de penal (min 24). 2A PART: 4-2 Florenza (min 2 i mig); 5-2 Florenza (min 3); 6-2 Cusachs (min 15); 6-3 Muntané de FD B (min  23); 7-3 Romero (min 25)