Cros escolar

Resultats de la competició Comarcal de Cros Escolar

Ja podeu consultar les classificacions del primer Cros escolar de la temporada organitzat pel Consell Esportiu del Garraf dins del programa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2017-2018

Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú 18-11-2018 20:33 Lectures 613
Cros Escolar del Garraf. Eix

Cros Escolar del Garraf. Eix

Els guanyadors i guanyadores de les diverses curses va ser :

Otmane Hassani (Juvenil mas.); Abdeladi Amzil (Cadet mas.); Biel Giralt (Infantil mas.); Alba Moya (Infantil fem.); Miguel Ruiz (Aleví mas. 2007); Lara Ruiz (Aleví fem. 2007); Pol Campama (Aleví mas. 2008); Enia Nolla (Aleví fem.2008); Pol Sanabra (Benjamí mas. 2009); Adriana Curto (Benjamí fem. 2009); Eric Garcia (Benjamí mas. 2010); Paula Villar (Benjamí fem. 2010); David Ruiz (Prebenjamí mas. 2011); Malena Revuelta (Prebenjamí fem. 2011); Guiu Torras (Prebenjamí mas. 2012) i Naiara David (Prebenjamí fem. 2012).

El lliurament de medalles als tres primers classificats/des de cada categoria va anar a càrrec del senyor Francisco Ruiz, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i membre de la Comissió directiva del CEG.

L’organització d’aquesta competició, disputada pels voltants de les Pistes Municipals d’Atletisme Carme Sugrañes Blay (VNG) aquest passat diumenge 11 de novembre, va comptar amb la col·laboració del Dinami-k i de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el suport del Consell Català de l’Esport.

La propera convocatòria de la  competició comarcal de cros escolar, classificatoria per la Final Nacional de Cros (JEEC 18/19), està prevista pel proper 2 de desembre i les inscripcions per la mateixa ja es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Resultats i Classificacions

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament