Fregant el triomf, però acaben empatant

L’equip de Victor Doñate suma un punt dels darrers 12 disputats al Municipal d’Aiguadolç

UE Sitges – CE Riudebitlles . Eix

UE Sitges 3 – CE Riudebitlles 3

L’UE Sitges va fer el més difícil, remuntar un partit que perdien amb 0 a 2 a un minut dels descans, jugant una molt bona segona meitat però li va faltar matar quan tenia armes per fer-lo. L’equip segueix d’aquesta manera sense guanyar a casa, son 10 punts els que han volat dels darrer quatre partits disputats, tot i això aquest Sitges vol seguir fidel al seu estic de joc malgrat les dificultats trobades a domicili, tenint aquest dissabte un nou compromís consecutiu, reben al Sant Andreu de la Barca, guanyant els tres punts ha de servir per començar a fer-se forts al seu camp, fins ara l’assignatura pendent del equip sitgetà.

El cert és que amb poca cosa es posava per davant el Riudebitlles, amb gol d’un dels grans destacats del visitants, Àlvar, al minut 33 el 0 a 1 fent el segon ell mateix tres minuts més tard, un golarro, amb molt poc els altpenedesencs havien encarat l’enfrontament però és cert que malgrat que faltava més arribada per part del Sitges no s’estava jugant malament, escurçava diferencies Dani Midcley al 44 i s’esperava la reacció per part local a la segona meitat.

La incorporació de Geri al minut 45 i de Victor Navarro donava més profunditat a l’equip sitgetà, Javi Aroca igualava al 55 el marcador, gaudint d’un penal favorable tres minuts més tard fet al mateix  Javi Aroca que Geri no encertava a materialitzar,  refusant el porter Alex el seu xut en els millors  minuts del Sitges, s’estava jugant per guanyar remuntant al minut 83 amb un tir creuat de Javi Aroca, un minut més tard Adrià Galindo amb el seu gol llançava una gerra d’aigua freda a l’equip de Victor Doñate que va buscar fins el darrer instant la victòria que ja no va arribar.

UE Sitges: Xavi Garcia, Álvaro Cardiel, Dani Midcley, (Geri 45) Xavi Rodríguez, Edgard Fontiveros, Agust Sarrias, (Álex Pérez 85) Javi Aroca, Jorge Ayala, (Victor Navarro 45) Jano, (Isaac Ximénez 62) Marc Navarro i Jan Romagosa.

Segon partit consecutiu del Sitges al municipal d’Aiguadolç, rebrant al Sant Andreu de la Barca, 10è a la taula amb 16 punts, dels 12 partits jugats han guanyat 5, empatant 1 i perdent 6, marcant 22 gols però encaixant 27, l’hora d’inici les 17’30 hores.