Tercera victòria consecutiva del CB Sitges que puja a la 6a posició de la classificació

CB Sitges - CB Molins A . Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 8a

CB Sitges–Europe Basketball Academy 68 - CB Molins A 61

Tot i jugar contra l’últim classificat, es presentava a Pins Vens un partit trampa, ja que a les baixes de l’equip, s’havia de sumar l’esperit sempre competitiu del Bàsquet Molins. El primer quart confirmava els pitjors pronòstics. Partit lent i sense ritme, on semblava que els equips no es juguessin res. Petits avantatges que ràpidament eren igualats. A més a més, el desencert des de la línia de tir lliure (4/10), donava el primer avantatge als visitants, 16-18, i feia saltar totes les alarmes. Sortida amb força en el segon període, el Sitges comença a fer circular bé la pilota i a trobar bones opcions de llançament que es tradueixen en un parcial de 12-4 i nova avantatge local al minut sis, 28-22. Semblava, doncs, que el Sitges posava la directa però novament els de Molins de Rei retallaven la distància i fins i tot s’avançaven de tres punts al descans, 33-36.

Després de passar pels vestidors era clar que els sitgetans havien de començar a treballar molt més a darrera per capgirar la situació i així va ser. Una bona defensa d’equip, deixa els visitants amb només vuit punts anotats, i propicia accions ràpides en contraatac de la mà de David Haro, que va tornar a signar un magnífic partit, i juntament amb Jordi Boronat tornaven a ser els màxims anotadors del Bàsquet Sitges, 21 i 16 punts respectivament. Els del Garraf recuperaven la iniciativa, 46-41 al minut 7, però el Bàsquet Molins no abaixava els braços. Partit constant d’estira i arronsa, pocs punts i interrupcions constants per anar a la línia de tirs lliures per part dels dos equips. S’arribava als últims deu minuts amb un avantatge de només sis punts, 50-44, i la tònica va tornar a ser la de la primera part amb un ritme travat. No va ser fins al darrer minut que s’aconseguiria una diferència de deu punts que ja serien definitius per assolir la victòria.

El proper partit del Sènior A serà diumenge a les 19.30 hores a la pista del líder, el C.B. Ripollet A – Aíbaba Restaurant, equip que encara no coneix la derrota. Ànims Sitges diumenge si.

CB Sitges:Oriol, Haro 21, Elies 8, Mauro, Christian 2, Uros 5, Marcus 12, Josep 2, Boronat 16, Nacho, Omar 2

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 16-18   17-18  17-8  18-17