Futbol sala

El Dulcor Pastisseria encapçala la classificació de la Lliga Vila de Sitges

Va començar la jornada amb la trobada que van disputar el f.s.san pedro-la trobada i la ferreteria ruiz que una setmana més amb moltes baixes. Al descans el partit semblava estar sentenciat ja que els locals guanyaven 6 a 1 jugant molt còmodes i els nois del Ferreteria patint físicament per seguir el ritme que posaven els nois del  San Pedro, però tot va canvià en la segona part gràcies al fet que la ferreteria va apretà i ho va donar tot, el  fs San pedro-la trobada que es va relaxar  i no va  acabar controlant el partit com els hagués agradat. El resultat final va ser de 7 a 4 destacant els dos porters que van evitar diversos gols per cada equip  Ruben Gunter que va fer un doblet i Luis Alberto Sales que va  marcar  un gol i va fer una gran trobada per als locals mentre que per als visitants van destacar Carles Ros amb un doblet i un gran partit de Jonathan Alcaraz amb dues assistències i un gol.

Després estava en joc el liderat pel partit que van jugar la Penya Barcelonista-New Ricky 's i el Dulcor pastisseria. Al descans el partit es va anar 0 a 0 en un partit molt igualat destacant les defenses i alguna que una altra bona actuació dels dos porters. A la segona part es avançament el Dulcor Pastisseria acabant amb la ratxa que portaven els locals de sis partits consecutius sense encaixar gols i en un partit molt intens que es va posar molt de cara per als visitants amb el 0 a 2 però a dos minuts per al final la Penya va  retallar diferències en el marcador gràcies a un gol d'Albert Huete de falta directa. Els locals fent el porter / jugador van intentar empatar però a un minut del final va arribar el tercer del Dulcor Pastisseria que sentenciava la trobada. Amb aquest resultat final d'1 a 3 quedava líder en solitari el Dulcor pastisseria destacant per la Penya a l’ Albert Huete que va fer una gran partit per als seus i per part del Dulcor  Pastisseria destaquem a  Jordi Marti que va aconseguir marcar un dels gols per als seus.

Després es va jugar el Futrock club contra la Gravesinha team. La Gravesinha va ser clarament superior al seu rival i va aconseguir la golejada més àmplia de la temporada ja que al descans el marcador reflectia 0 a 10. El resultat final va ser d'1 a 17 que va poder ser més gran ja que el porter Roberto Mandana  va evitar diversos gols parant fins i tot un penal i va destacar també pel futrockclub a l’ Andy Moreno que va fer el gol de l'honor dels seus quan perdien per 0 a 15, per part de la Gravesinha team destaquem  de manera espectacular Raul lopez que va  marcar onze gols sent el jugador més destacat de la jornada i posant en aquesta xifra el nou record de gols anotats per un jugador des que es va crear l'associació. També destaquem Vicens Hurtado que marcava tres gols i va donar diverses assistències de gol per als seus.

Després es va jugar el Can llopis contra el l.d.b. construccions villanueva. El partit va ser molt intens i va marxar al descans amb 0 a 1 en una primera part molt igualada en què tots dos equips van perdonar diverses ocasions de gol molt clares. A la segona part els visitants van ser superiors i quan quedaven vuit minuts per al final amb el marcador d'1 a 5, l'àrbitre va donar el partit per acabat ja que després d'una dura entrada es suma una tangana entre els dos equips havent-hi diversos expulsats per cada equip i donant així la finalització del partit. 1 a 5 va ser el resultat final destacant per Can llopis a Ivan Santos que marcava el gol dels seus i a Javier Gonzalez que va realitzar  una gran trobada mentre que pels visitants van destacar Josep Sanchez que va fer un doblet i Pau junyent que va realitzar un molt bon partit amb 1 gol.

El cinquè partit de la jornada s'encreua el RG4L Futbol Club i l'equip de la Pizzeria Francesco. Un partit que a priori podia semblar fàcil pel visitant, però el equip local va mostrar un bon repertori de futbol al camp de joc aconseguint un equilibrat marcador, de empat a 1. La segona part però, el equip de la Pizzeria Francesco, van sortir amb mes ritme, com el de Ivan Molina, el millor jugador del partit, amb tres gols i un, d'una exquisita vaselina. Tot i el esforç dels germans Peredo, Gabriel i Denis, per part del equip visitant no van ser els suficients per superar gaires cops, al porter Albert Garcia, que va fer un bon partit. Resultat final favorable al equip visitant de 2-4, que per mèrits en combinacions i jugades grupals van superar a l’equip local.

El sisè partit de la jornada s'enfronten e l’equip de Vallpineda contra l’equip del Sucrense. L’ equip local va posar la directa i es va adelantar rapid al marcador, amb una primera part amb tres gols favorables, i on els visitants amb escasos efectius no van poder aconseguir diana ni parar els atacs rivals. La segona part l’equip del Sucrense va posar una mica més de ritme, Mijail Polanco va aconseguir destacar i va fer un gol pels visitants, pero no va servir per capgirar en cap moment el marcador. El equip de Vallpineda va ser el clar dominador del partit, en el que Aritz Mugica va ser el destacat jugador del match amb dues dianes, les mateixes que el golejador Jaume Viñola.

En el setè i últim partit de la jornada de lliga, es disputaven els 3 punts el equip del Pura Vida contra el Internationale F.C. Partit de força enfrontaments per moments, on els locals realitzaven combinacions malabarístiques, moltes, per sort de l'equip visitant, que no van acabar en gol. La primera part conclou amb un 3-1 favorable als locals tot i els intents del equip del Internationale F.C, que també van confeccionar bones jugades col·lectives. El jugador del Pura Vida, Storm Boosten va ser el més destacat del partit, aconseguint dos encerts de cara a porteria i logran magnífiques combinacions de equip. En el equip visitant destacar la iniciativa i capitania de Nicolas Gatto, que també va conseguir fer un gol. Resultat final favorable al Pura Vida per 7-4, per acabar de concloure la jornada de lliga

La setmana que ve destaquem les trobades que disputaran la Gravesinha team contra la Penya barcelonista-new Ricky 's i el Vallpineda contra el Pura vida.