Un segon quart desastrós passa factura al CNB Vilanova

CNB Vilanova SM - Òdena

CNB Vilanova SM - Òdena "A" . Eix

CNB Vilanova SM 58 - Òdena "A" 70

Diumenge el sènior vilanoví rebia la visita d'un equip empatat amb ell a la classificació, prova de foc per veure quin és el lloc que li toca en aquesta nova categoria.

Sortida amb Javi, Dídac, Carlos, Miki i Caelles. Primer quart on les defenses es van imposar, respecte entre els dos equips. Els grocs no trobaven cistella com es habitual, poc encert, i la sensació que no s'havia acabat d'entrar al partit. Tot i així final del primer quart amb un pobre 10-12.

Inici del segon quart i es confirmen les sensacions, la intensitat defensiva dels locals deixa molt a desitjar, i es permeten tirs còmodes d'una línia exterior visitant de molta qualitat. En atac precipitació, poca tensió i de nou un percentatge pèssim des de tirs lliure. Combinació explosiva per marxar al descans 17-34. Cap triple local, segona vegada aquesta temporada.

L'equip es conjura al vestuari, orgull dolgut. Només trepitjar la pista és veu el canvi d'actitud. Els locals comencen a rutllar des de la defensa, i en atac augmenta l'encert, tot i la mala selecció de tirs. En deu minuts els de Vilanova han fet el més difícil, 41-45, i tornen a ser dins el partit.

Els d'Òdena tornen a refredar el matx amb tres triples seguits a l'inici del darrer quart, aquest cop poc còmodes i puntejats, res a retreure als del Nou Bàsquet. L'equip no es rendeix i a falta de tres minuts escurça diferencies fins un 54-60 que torna a donar opcions, però de nou dos tirs de més enllà de 6,25 dels visitants (per un total de 15 al partit) maten la possible reacció local, final i 58-70. Gran equip l'Òdena i els locals amb la sensació que sense el desastrós segon quart haurien competit per guanyar. Seguim.

CNB Vilanova: Caelles (6), Dídac (7), Nil, Vargas (2), Guillaumes (6), Collados (6), Javi (12), Gali, Mateo (1), Carlos (10) i Miki (8)

Cap de setmana intens de bàsquet pel sènior femení

Divendres 16 de novembre  vam jugar un partit aplaçat . Després d’un gran inici amb un marcador de 21-33 al finalitzar el primer quart, semblava que seria un partit còmode per les sèniors. Però el rival amb un equip jove va donar la volta al marcador en un segon quart on la defensa del Vilanova va estar per sota del que és habitual.  Al descans s’arribava encara amb avantatge  de  3 punts. 47-50.

El rival va seguir exigint-nos. Va donar molt de ritme en atac, i duresa en defensa. El tercer quart va marcar el resultat del partit, on el rival és va posar per davant en el marcador  amb un parcial de 21-12.

A l’últim quart, tot i posar-nos a 3 punts a falta de 3 minuts, després d’anar perdent per 11 punts, no vam poder capgirar definitivament el marcador i vam sortir derrotats per 88-80.

Després del partit, ens van felicitar per joc vistós i alegre. Cosa que agrada sentir si prové per part dels aficionats rivals.

I el diumenge jugàvem el  derbi contra les nostres veïnes de Roquetes.  Amb el cansament acumulat del partit del divendres, va se un partit on el rival va estar per davant durant 38 minuts, amb bona intensitat i defensa. Les noies Ako, no sabien com fer el clic per tornar-se a trobar-se a elles mateixes. Partit espès en tots els aspectes, ofensius i defensius. Durant els dos primers quarts el rival va anotar 28 punts.

Durant el descans es va insistir en la defensa per poder remuntar el partit. I des de la defensa es va començar a recuperar-nos en el marcador. Encara que en nivell ofensiu no acabaven de sortir les coses degut al nerviosisme i el cansament, a part de la defensa del rival naturalment. Es va persistir en animar a les jugadores de que les cistelles arribarien.

S’arriba als tres últims minuts en un 37-72 pel Roquetes. Tots semblava decantar-se  per la victòria visitant, pro amb un parcial de 5-0 per les locals s’arriba a la prorroga (la primera de la temporada per nosaltres).  I el premi al esforç i la persistència, va arribar de la mà d’un triple de Raquel i 8 punts consecutius de Noemi, que van donar la victòria a TOT l’equip, que va demostrar saber lluitar i patir, en un partit que habitualment s’acaba perdent. GRAN esforç per part de les noies del Vilanova per tancar un cap de setmana intens.

Destacar el joc del rival, ja que va posar les coses molt difícils, i també mereixia la victòria. Animar-les a seguir en aquesta línia que segur li donarà els fruits en breu. Enhorabona pel partit als dos equips!

I no deixar d’agrair al nombrós públic la seva assistència al Pavelló Isaac Gálvez, cosa agradable i necessària pel bàsquet femení comarcal.

Pròxim partit, diumenge 25 de novembre a les 16.00, al camp del Forn Armand CB Martorell, equip que actualment és el sisè amb 4 victòries i 3 derrotes. Partit clau per afrontar els dos partits del desembre amb aspiracions d’escalar posicions a la taula classificatòria, i sobretot, intentant seguir gaudint cada dia més.