Una segona part fluixa condemna al CB Sitges a Ripollet

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 9a.

C.B. Ripollet A – Aíbaba Restaurant  79 - CB Sitges–Europe Basquetball Academy 70

Àngel, Oriol, Haro 9, Elies 2, Mauro, Christian 4, Uros, Marcus 13, Josep 25, Boronat 15, Nacho, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  18-16  15-21  23-17  23-17

Els locals van fer valer la seva condició de líders per imposar el ritme en els primers minuts de joc però el Sitges no s’arronsava i l’intercanvi de cistelles era constant, 18-16. Al segon temps els sitgetans donaven un pas endavant i gràcies a l’encert des de la línia de tres, especialment de Josep Agustí que acabaria sent el màxim anotador de l’equip, aconseguia un parcial de 4-13 i aconseguia un primer petit avantatge, 22-29, al minut 15 de partit. El Ripollet però va reaccionar de la mà dels seus homes més encertats, Roger Vilanova i Antonio Quiros que acabarien sumant 46 punts entre els dos. Al descans, però, s’arriba amb una petita avantatge de quatre punts, 33-37.

A l’inici del tercer quart els locals van sorprendre plantejant una zona que al principi va portar molts problemes i imprecisions i feia que els locals recuperessin l’avantatge del partit i de quina manera, 37-44, el Bàsquet Sitges semblava que havia perdut l’energia del primer temps, tot i això no va abaixar els braços en cap moment i aconseguia retallar la distància al final del tercer temps i tornar al partit, 56-54. Tot per decidir en els últims deu minuts a casa del líder invicte del grup. En aquests últims deu minuts, tot i que l’atac dels del Garraf no tenia el dinamisme del primer temps, els divuit tirs lliures llançats pel Ripollet en els últims deu minuts pels cinc del Sitges, van fer pràcticament impossible aconseguir la victòria.

La propera jornada serà el dissabte 1 de desembre a Pins Vens on el Bàsquet Sitges s’enfrontarà al Bàsquet Pia Sabadell a les 18:30 hores.

Just abans, a les 17.30h, es durà a terme la presentació de tots els equips de l’escola del Bàsquet Sitges. Us hi esperem!