Sorpresos de nou a casa

UE Sitges – CF Sant Andreu de la Barca. Eix

UE Sitges 2 – CF Sant Andreu de la Barca 3

El Sitges cau en el darrer minut del partit davant un Sant Andreu de la Barca que ho festejava com si haguessin guanyat el campionat. D’aquesta manera sorprenentment suma la quarta derrota al municipal i el pitjor aconseguint un empat dels cinc darrers encontres disputats a casa, és obvi que no es troba la formula per acabar guanyant, el cost fins les hores és prou alt amb un bagatge de dos victòries, un empat i quatre derrotes dels set jugats davant la seva afició, l’equip es troba molt més còmode jugant a camp contrari amb cinc partits guanyats, un empat i una derrota, la que patia al camp del Olivella, toca treballar per recuperar les bones sensacions un esperat triomf donaria la suficient confiança per tornar a sentir-se forts al seu terreny de joc.

De penal, d’aquets anomenats rigorosos s’avançava el Sant Andreu de la Barca al minut 22 i sense donar temps a la reacció del Sitges el visitant Jonatan Mollano rematant un servei de corner posava el 0-2 al 25, va poder retallar diferencies Geri amb el llançament d’un penal que li havien fet a Javi Aroca però el porter endevina la intenció refusant, amb un jugador menys degut al veurà la segona groga el jugador visitant s´arribava al descans.

Buscava el Sitges el gol a la represa per entrar al partit que arribava al 52 en les botes de Dani Midcley, el 1-2, després és cert que amb més preses que cap l’equip anava a la recerca de l’empat, però aquest no arriba fins al 85 en una jugada llarga d’atac Geri la ficava dintre, s’havia fet el més difícil però ara calia guanyar, o com a mínim salvar un punt, un corner tret en curt pel Sitges ocasiona la jugada que dona els tres punts a un Sant Andreu de la Barca que el festejava i de que manera deixant mort a l’equip sitgetà que es preguntava com era possible aquest final.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Álvaro Cardiel, Dani Midcley, (Alex Pérez 75) Xavi Rodríguez, Geri, Edgard Fontiveros, Agustí Sarrias, Javi Aroca, Jano, (Isaac Ximénez 65) Yago Arenas, Marc Navarro, (Marc Martínez 65)

L’equip després de dos partits consecutius a casa amb derrotes es desplaça aquest diumenge al camp d’un Mediona que dels sis partits que ha jugat al seu camp ha guanyat un i perdent 5, ocupant el darrer lloc a la taula amb 7 punts, dels 13 partits disputats ha guanyat 2, empatant 1 i perdent 10, l’hora d’inici les 12’30h.