Futbol sala

Crònica de la 8a jornada de la lliga de Futbol Sala Vila de Sitges

La vuitena jornada de la lliga de futbol sala començava a les 15.00 amb el partit que enfrontava al Futrock Club i al RG4L Futbol Club. El partit no va deixar d'estar en disposició de ser disputat per ambdós equips en cap moment i a la mitja part el resultat era favorable als visitants per 2 a 3. La segona part va tenir el mateix parcial de gols i va fer que la diferencia augmentes en un gol més a favor del RG4L deixant el marcador final en 4 a 6. Per part del Futrock el jugador més destacat va ser Juan Mora i també destaquem l'aportació de Andy Moreno amb 2 gols. Per part dels joves del RG4L, destacada actuació del seu porter Alejandro Cuberos i de  Denis Peredo amb dos gols.

El segon partit i dels destacats de la jornada enfrontava a un sempre lluitador Gravesinha Team i a la Penya Barcelonista - New Ricky's a les 16.00h de la tarda. Partit intens i declinat per la mínima a favor de la Gravesinha al descans, gracies en part a l'actuació del seu porter Marcel. A la segona part a la Penya Barcelonista li tocaria remuntar i lluitar fins al final per endur-se el partit per un ajustadíssim 2 a 3 final amb actuació destacada i habitual de l'Albert Huete, puntal de l'equip blaugrana.

El partit de les 18.00 va enfrontar al Sucrense i al FS Sant Pedro - La Trobada i com en la resta de partits anteriors la igualtat va ser també la protagonista.  Al descans el marcador dibuixava un 1 a 1. La segona part va tenir una mica més color visitant però tan sols un solitari gol. El FS San Pedro s'enduia per la mínima 1 a 2 els tres punts en disputa. Destaquem l'aportació d'Alfredo Vargas al Sucrense i al seu porter Nivardo Ferrer. Per part del FS La Trobada destaquem l'actuació de Sergi Guillem i de Luis Alberto Sala, autor d'un gol.

En el cinquè partit de la jornada de lliga tenim com a equip local el Internationale F.C. i com a visitant el FutRock Club, partit a priori força equilibrat, on el equip del FutRock va defensar satisfactòriament la porteria i van tenir varies ocasions durant tot el partit. La segona part però, el equip del Internationale van pressionar i ofegar més al rival contra les cordes i van aconseguir dos gols, gràcies a la participació de David Escudero en atac, i acabant amb la porteria a zero, defensada per Joan Alemany. Resultat final de 0-2, desfavorable per part de l'equip visitant, en el que destacarem la actuació de Alfonso Espigares.

El sisè partit de la jornada el disputaven el equip de Vallpineda contra el Pura Vida, partit amb expectatives de joc igualat i de alt nivell, però els jugadors de l’equip visitant van sortit apagats i desubicats en el terreny de joc, en el que van encaixar tres gols a la primera part. La segona part s'esperava més del equip del Pura Vida, però no van aconseguir entrar al partit, Marc Barceló, jugador del Pura Vida, va fer bones actuacions per a tirar el partit endavant, però la magnifica estratègia de joc del equip local va ser demolidora, jugaven a gust pel camp, on el golejador Haritz Mugica, va aconseguir un triplet, per acabar la trobada amb un 6-0 favorable i desmoralitzant per el equip visitant.

El setè partit de lliga s'enfrontaven el equip Ferreteria Ruiz contra Pizzeria Francesco. Varen tenir una sorpresa interessant, ja que els jugadors de Ferreteria Ruiz van culminar una primera part de deu, avançar-se amb dos gols favorables i només un en contra, gràcies a la meravellosa exhibició de Carles Ros, que va anotar-se un doblet. La segona part però, els nois de la Pizzeria Francesco van sortir amb més ganes i ritme, conscients que necessiten guanyar per seguir lluitant per las primeres posicions, van capgirar el marcador gràcies a les genials intervencions de Roger Prat, que fa fer un molt bon partit, per endur-se la victòria.

El vuitè i últim partit de la jornada número vuit de lliga, el disputaven el equip del RG4L F.C. i el equip de Construcciones Villanueva, va ser un partit amb un alt ritme de joc, el que ens van oferir els joves jugadors de ambdós equips, on el equip visitant va ser clarament superior a la primera part, on es van avançar per un 1-5 a favor. Josep Sánchez i Pau Junyent van ser els principals golejadors i jugadors destacats per part del equip de Construcciones Villanueva, però la segona part, el equip del RG4L, que jugava el seu segon partit del dia, amb el cansament que això comporta, es van posar les piles i van intentar donar la volta al resultat. El treball no va acabar de donar els resultats esperats, ja que el gran paper realitzat per els germans Peredo, Denis i Gabriel no van ser els suficients per aconseguir la victòria. El marcador final del partit de cloenda de la vuitena jornada de lliga acabà amb un 4-6 favorable al equip visitant.