El sènior masculí segueix sense conèixer la derrota fora de casa

CB Olesa - CNB Vilanova. Eix

CB Olesa 49-65 CNB Vilanova

De nou complicacions pel sènior vilanoví del CNB Vilanova. Només set efectius per visitar una pista històrica del bàsquet català. Sortida amb Javi, Dídac, Carlos, Miki i Caelles. Davant un equip jove i intens, que va començar amb una defensa molt agressiva i amb molts contactes, obligant als col·legiats a posar el llistó de les faltes molt amunt. Primer quart incòmode, on l'equip groc no aconseguia imposar-se a la pista, on teòricament era superior. Així final dels primers deu minuts amb un ajustat 11-13.

Al segon quart els de Vilanova van prémer l'accelerador, es dominava el rebot a ambdues cistelles, i Carlos amb una ratxa de tres triples posava les coses al seu lloc. Al minut set Dídac anota un triple, i en caure lesió al turmell, mala sort i situació complicada, sis jugadors i en Miki que estava rebent de valent, curiosament amb quatre faltes. Mitja part amb reacció local 28-31.

L'equip es va créixer davant l'adversitat, una defensa espectacular, i un jugador en estat de gràcia, en Javi, va fer una demostració de lideratge, es va carregar l'equip a l'esquena i va fer un quart per emmarcar. Parcial demolidor, 34-48 abans de començar els darrers deu minuts.

Últim quart, Vargas s'ha afegit a la festa del triple, Gali i Caelles dominen les zones, i Dídac i Mateo es deixen la veu a la banqueta. El grup fa goig. Els grocs aguanten les últimes fuetades de l'Olesa i l'ambient poc amable que es viu a la grada. Victòria meritòria, 49-65, per seguir sense conèixer la derrota fora de casa. Setmana per recuperar lesionats tot esperant la visita del Sant Sadurní, diumenge a les 19,30 a l'Isaac Gálvez. Seguim i ens arriben magnífiques noticies de la clínica Medifiact. Aquest matí ha estat operat amb èxit el nostre jugador de SM @aleixruiiz i tot ha anat fantàstic. Comença el compte enrere per tornar a veure al nostre AnteTomic21 per les pistes catalanes.

CNB Vilanova: Caelles (5), Vargas (11), Gali (1), Javi (20), Dídac (3), Mateo, Ccarlos (21) i Miki (4)

Derrota del femení del CNB Vilanova en un partit igualat

CB Martorell 50 - CNB Vilanova SF 47

Divendres 25 de novembre, el Sènior Femení va jugar a una bona pista com la del Bàsquet Martorell. Després d’una bona setmana d’entrenaments, i després d’un primer quart igualat (12-12) amb intercanvi de cistelles i per escalfar-se degut a l’ambient fred dins el pavelló, les noies van fer una parcial de 0-8 que semblava donar aire per realitzar un bon partit. Però, el rival va donar el tomb al marcador  en un parcial de 11-0. I s’arriba al descans amb 4 punts d’avantatge.

Al vestidor es va demanar més duresa i intensitat, per poder jugar a les noies del Martorell. Defensivament va ser un bon partit, però es van donar segones i terceres opcions al no controlar el rebot defensiu. La qual cosa, donava facilitat al rival.

Tot i això, no es va perdre la cara al partit, i vam estar dins en tot moment. Fins a arribar als últims 15 segons dos punts per sota. Quan en un contraatac vilanoví, l’àrbitre va xiular uns passos molt dubtosos quan havíem acabat amb cistella per empatar el partit i forçar la pròrroga. Però no va poder ser.

No és excusa l’última decisió arbitral, ja que durant el partit vam fer errors que ens van condemnar a arribar a final de partit ajustades.
Ens falta equilibrar-nos en atac però poder jugar el bon bàsquet que tenim, i que ja  hem demostrat. S’han de reduir els errors  i corregir petits detalls que donen molt marge de millora.

Aquest diumenge 2 de desembre a les 18.00 juguem un nou derbi, ara contra el C.B. Cubelles Verd. Us esperem per veure el Bàsquet Femení comarcal.

Parcials: 12-12 /15-11 (27-23 )/16-16 (43-39) /  7-8 (50-47)