Judo

Resultats del Club Judo Olèrdola del cap de semana

Club Judo Olèrdola Olèrdola 04-12-2018 11:01 Lectures 231
L'equip júnior del Club Judo Olèrdola. Eix

L'equip júnior del Club Judo Olèrdola. Eix

Els judoques altpenedencs van participar a la Copa Cataluya (rànquing) de judo júnior i la 3ª copa Moianès de judo aleví.

Dissabte dia 1 de desembre va tenir lloc a Llars Mundet la Copa Catalunya de Judo Júnior amb la participació de 5 competidors del Judo Olèrdola. L’Adrià Pérez, de la categoria cadet de tercer any, va pujar al més alt del podi, la Irene Romero i Aira Lázaro també cadets, de primer i de segon any respectivament, van obtenir la plata i la Júlia Queraltó, també cadet de tercer any, i en Daniel Romero encara que van lluitar molt bé els seus combats no van poder optar a medalla.

D’altra banda, a Sant Quirze Safaja, es disputava la 3ª Copa Moianès de Judo Aleví en la qual van participar l’Ariana Menzel i en Dídac Muñoz aconseguint la primera penjar-se el bronze i el segon un 5è lloc.

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No