BTT

El BTT Nova Olivella a la cursa de l’esquiador 2018

BTT Nova Olivella Olivella 04-12-2018 11:16 Lectures 413
Valentí Vall al centre de la imatge. Eix

Valentí Vall al centre de la imatge. Eix

El diumenge 25 de novembre es donava la sortida d’una nova edició a terres de l’Anoia, la trentena, de la Cursa de l’Esquiador, aquesta vegada al poble del Carme. A les 9h del matí Valentí Vall del BTT Nova Olivella feia la sortida amb els 400 corredors inscrits, amb un desnivell de 320 m.

El dia pintava plujós i amb un fred que paralitzava el músculs. Una cursa de 30 kms, amb pista, camins i dures corrioles plenes de fang, després de les fortes pluges amb itineraris atractius, competitius i paisatgístics. Una cursa que cada any ens fa descobrir i fer conèixer la riqueza natural de les terres de l’Anoia.

Any rere any augmenta el nombre de participants a la cursa, amb 150 a la primera edició, i amb un nombre important de 1600 en les darreres curses. Els seus dos punts més durs arribaven en el quilòmetre 8, amb 750 m d’alçada, però la “guinda del pastís” arribava al km 19, amb 890 m, on molts dels corredors havien de baixar de la bici i caminant arribar al pic, per culpa de les pedres del camí.
Al final el nostre company Valentí creuava la línia d’arribada fent un temps molt bo, de unes 3 hores. Un 10, pel nostre company, que any rere any no es perd una de les proves més importants de les curses de muntanya de Catalunya. Un bon entrepà, premis i cap a casa.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans