BTT

El BTT Nova Olivella a la cursa de l’esquiador 2018

BTT Nova Olivella Olivella 04-12-2018 11:16 Lectures 323
Valentí Vall al centre de la imatge. Eix

Valentí Vall al centre de la imatge. Eix

El diumenge 25 de novembre es donava la sortida d’una nova edició a terres de l’Anoia, la trentena, de la Cursa de l’Esquiador, aquesta vegada al poble del Carme. A les 9h del matí Valentí Vall del BTT Nova Olivella feia la sortida amb els 400 corredors inscrits, amb un desnivell de 320 m.

El dia pintava plujós i amb un fred que paralitzava el músculs. Una cursa de 30 kms, amb pista, camins i dures corrioles plenes de fang, després de les fortes pluges amb itineraris atractius, competitius i paisatgístics. Una cursa que cada any ens fa descobrir i fer conèixer la riqueza natural de les terres de l’Anoia.

Any rere any augmenta el nombre de participants a la cursa, amb 150 a la primera edició, i amb un nombre important de 1600 en les darreres curses. Els seus dos punts més durs arribaven en el quilòmetre 8, amb 750 m d’alçada, però la “guinda del pastís” arribava al km 19, amb 890 m, on molts dels corredors havien de baixar de la bici i caminant arribar al pic, per culpa de les pedres del camí.
Al final el nostre company Valentí creuava la línia d’arribada fent un temps molt bo, de unes 3 hores. Un 10, pel nostre company, que any rere any no es perd una de les proves més importants de les curses de muntanya de Catalunya. Un bon entrepà, premis i cap a casa.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament