Equipaments

Primera pedra de la nova pista coberta annexa al poliesportiu de Ribes

L’equipament es construeix al costat de l’actual pavelló i s’aprofitarà l’actuació per urbanitzar l’espai exterior

Redacció Sant Pere de Ribes 04-12-2018 11:52 Lectures 1676
Primera pedra de la nova pista coberta annexa al poliesportiu de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Primera pedra de la nova pista coberta annexa al poliesportiu de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

El passat diumenge va col·locar-se la primera pedra de la nova pista coberta annexa al poliesportiu de Ribes. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; el regidor d’Esports, Josep Moya; altres regidors i regidores del Consistori i representants dels clubs esportius que faran ús d’aquest nou equipament, com el Club Handbol Ribes, el Bàsquet Ribes, el Ribes Club Patí, el CPA Ribes i el GYM Ribes, entre d’altres.

L’acte simbòlic va consistir en la col·locació i soterrament d’una urna que contenia elements representatius dels clubs assistents i d’altres de l’època. D’aquesta manera, el Club Handbol Ribes hi va deixar fotografies de les presentacions del equips; el Club Bàsquet Ribes va aportar una pilota signada per Miguel Salvó, jugador de l’ACB;  el Gym Ribes una pesa petita i el CPA Ribes una fotografia de grup. Per part de l’Ajuntament, es va dipositar una memòria USB amb el projecte de l’obra i, com s’acostuma a fer en aquests casos, premsa del dia. En el torn d’intervencions, l’alcaldessa, Abigail Garrido, es va mostrar desitjosa perquè el nou equipament “doni resposta a les necessitats de les entitats esportives” i va agrair i lloar la tasca que realitzen.

La pista tindrà una superfície de 52x32 metres més un espai de 5m d’amplada de reserva futura per a grades (en total 52x37m), tot cobert i divisible amb cortines en tres camps de joc. Les instal·lacions seran semitancades a mitja alçada per les parets laterals i amb un tancament lleuger per a la resta de l’alçada. A l’exterior, s’ha previst un espai pavimentat fora del perímetre de l’edifici per a la ubicació de lavabos o vestidors provisionals.

Els terminis d’execució del projecte contemplen entre 8 i 9 mesos d’obres i han hagut de superar diferents problemes abans de poder començar a edificar: l’empresa adjudicatària va fer fallida abans de posar la primera pedra i es va haver de tornar a posar en marxa el procés per escollir la constructora que se n’encarregués.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament