Un bon final

L’equip de Victor Doñate segueix ferm a camp contrari sumant 16 punts dels 21 disputats

CF Mediona 0 – UE Sitges 2

La UE Sitges sumava la cinquena victòria consecutiva fora d’Aiguadolç, dos gols en els tres minuts finals els feien sumar els tres punts al camp del cuer, el Mediona, jugant un partit seriós però en el que es va haver de lluitar i de que manera fins obtenir el premi del gol. Un Sitges que suma en una jornada en la que els de dalt han fet els deures i que tan sols el Moja ha caigut però al camp del Cubelles, que els col·loca al setè lloc de la taula amb 23 punts, a deu del líder, el Cubelles, després de l’aturada en aquesta jornada del pont de desembre acabarà l’any jugant a casa davant l’Anoia, mentre que a camp contrari ho farà davant els de Xavi Vilagut que encara no saben que és perdre al seu terreny de joc, però que en la darrera temporada els sitgetans guanyaven per 1-2.

Amb un onze inicial amb molta pólvora a l’equip li va faltar el gol, es jugava amb cap i sense preses conscients de fer-lo en un terreny de joc molt reduït sent uns dels pocs que encara resten de terra, el de Mediona, arribant al descans sense gols.

Donant un bon pas endavant a la represa però amb poc encert de cara al gol, el tècnic Victor Doñate va moure fitxa sortint al terreny de joc Sergi Carbonell e Isaac Ximenes, fent-lo més tard Alex Pérez, fou el davanter de Sitges que al minut 87 introdueix la pilota al fons de la xarxa local posant per davant al seu equip, el segon i definitiu arriba en pròpia porta dos minuts més tard certificant un triomf que va trigar en arribar però que la sortida al terreny de joc potser una mica tard del davanter amb gol de l’equip sitgetà donava el seu fruit i els tres punts.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Agust Sarrias, Álvaro Cardiel, Xavi Rodríguez, (Sergi Carbonell 63) Geri, Javi Aroca (Edgard Fontiveros 89) Albert Oliva, Sergi Carbonell, Jano Ramos (Isaac Ximenez 63) Marc Navarro, (Alex Pérez 73) i Jan Romagosa.

L’equip ja no jugarà fins el dissabte 15 de desembre rebent al Municipal d’Aiguadolç a l’Anoia.