Bon treball d’equip especialment en defensa

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)
CB SAMÀ VILANOVA-SMA 71 - CB PRAT–TAXI LINE 59

Jugadors:  JL. Moreno, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, D. Calvo, D. Estebanez i O. Garcia.

Absents:  J. Paredes i P. Vila.

Parcials: 16-11, 18-18 (34-29), 21-11 (55-40), 16-19 (71-59)

El Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va jugar a casa contra el CB Prat. L'equip contrari tot i estar per la part de baix en la taula classificatòria, és treballador i competitiu i et pot guanyar si no estàs al seu nivell d'intensitat i treball.

Els samistes van començar el partit concentrats i seriosos, tenint present que si no treballaven a la pista, qualsevol rival els pot passar per sobre. En aquest partit tenien el handicap que l'entrenador habitual no hi podia ser per baixa i això podia condicionar l'inici respecte al rival, per això era molt important que tothom donés la seva millor versió.

En els dos primers períodes l'equip va estar per davant en el marcador la majoria del temps amb avantatges reduïdes, arribant a la mitja part amb uns cinc punts d'avantatge.

A la represa la defensa de tot l'equip, dels que surten d'inici com dels jugadors provinents de la banqueta va proporcionar una distància en el marcador que els vermells van saber gestionar i administrar fins al final del partit.

Agrair a tots els jugadors i al staff tècnic el treball realitzat, el respecte i la seriositat que han demostrat tenir vers a la substitució del seu entrenador habitual.

La propera jornada, dissabte 15, serà a la pista de l'AD Torreforta "A".

David Sanmartin

EL SURTIDOR CB SAMÀ VILANOVA-SFA 52 - CÀMPING BIANYA ROSER “B” 48

Jugadores: Laura, Judith, Anna, Gemma, Carla, Júlia, Marina, Laia, Xènia, Mireia.

Absents: Anira.

Parcials: 12-9, 16-7 (28-16), 10-24 (38-40), 14-8 (52-48)

Les noies de Rubén Tenor van sumar la segona victòria consecutiva

El passat dissabte el Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va sumar la segona victòria consecutiva davant el CB Roser "B" en un partit que es va decidir en els últims minuts de l'enfrontament.

El partit es preveia igualat, ja que els dos arribaven amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

Les samistes van començar molt fort el partit i amb una gran defensa van estirar el marcador en el primer període fins als set punts de diferència. En els següents 10 minuts, el partit no va canviar gaire i el Samà seguia mostrant un joc ràpid, amb molta intensitat i una defensa enorme que va fer que el marcador reflectís un resultat de 26 a 14 al descans.

A l'inici del tercer període les de Barcelona van despertar, anotant quatre triples i 24 punts que les va col·locar amb dos punts a dalt a falta de l'últim període.

L'inici del quart i definitiu període la dinàmica seguia sent visitant però uns últims set minuts de les vermelles amb, possiblement, la millor defensa de la lliga, va deixar amb només vuit punts al CB Roser i el Bàsquet Samà es va endur la victòria.

La pròxima jornada, el dissabte 15, l'equip visita la pista del C.N. Sabadell.