El CB Sitges cau derrotat el dia de la presentació dels equips

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 10a.

CB Sitges–Europe Basquetball Academy 68 - Escola Pia Sabadell 92

Àngel, Oriol, Haro 14, Elies 2, Mauro 7, Christian 3, Uros, Marcus 12, Josep 3, Boronat 22, Nacho, Omar 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  22-20  12-26  16-23   18-23

L’ocasió no podia ser millor per refer-se de la passada derrota a casa del líder. El pavelló de Pins Vens presentava una magnífica imatge, ple de gom a gom, amb la presentació dels equips del Bàsquet Sitges minuts abans del partit.

El primer quart no podia començar millor per l’espectador amb un festival de triples, set entre els dos equips, on quasi bé totes les accions d’atac acabaven en cistella i on la defensa brillava per la seva absència. Tot i això els del Garraf s’emportaven el primer temps per només dos punts, 22-20. A partir d’aquí però el Sitges es va veure superat pel gran encert dels jugadors del Sabadell, percentatges que mantindrien fins al final del partit i acabarien amb un 64% d’encert en cistelles de dos i un 50% en triples. Un parcial de 0-11 només començar el segon període trencava el partit i forçava als sitgetans a anar a remolc. Les ganes de capgirar la situació massa ràpid jugaven en contra i feien que el joc sovint es tornés massa individualista i s’acabessin els atacs de manera forçada. Al descans el resultat era de 34-46 i les sensacions no eren gens bones.

Al principi del tercer temps, però, sortida amb força d’un Sitges que havia canviat la cara i en cinc minuts havia retallat la diferència fins a nou punts, 45-54. Però durant els següents tres minuts encaixen altre cop un parcial de 0-12 que torna a deixar tocat tot el pavelló. El Sitges-Europe Basketball Academy no aconseguia aturar l’ofensiva visitant que anotava massa fàcil, els números 15 Paez i 16 Viladomat, acabarien amb 25 i 23 punts respectivament. A l’últim quart i amb un desavantatge de dinou punts, els jugadors van lluitar fins al final però en cap moment van poder trencar la dinàmica d’un partit que semblava definitiva i que acabaria amb el resultat final de 68-92. Pel Sitges destacar un cop més l’aportació ofensiva de David Haro, Jordi Boronat i Marcus Harris, així com el bon partit del retornat Mauro Pérez.

El Bàsquet Sitges jugarà l’últim partit abans de festes el dissabte 15, després d’una jornada de descans, a les 18:00 hores davant l’UE. Sant Cugat.