Futbol sala

Cròniques de la jornada de la lliga de futbol sala Vila de Sitges

La jornada número nou de lliga començava amb el enfrontament del equip del RG4L F.C. i el Pura Vida, partit en hora difícil on es van notar les absències del equip visitant. La primera part el Pura Vida va tenir força iniciativa, i es van poder adelantar amb un gol de penal, tot i els esforços del equip que no comptava amb cap canvi, els locals van acabar empatant el partit abans de finalitzar el primer període. Els anims dels visitants anaven minvant mentre el equip del RG4L, aprofitava el avantatge per atacar amb moltes ganes i ocasions de perill. Al final tot i les gran aportacions de Marc Barceló, per part del Pura Vida, que ho va donar tot i va fer un doblet, no van ser suficients per a guanyar el equip del RG4L, en el que destacarem la boníssima aportació grupal de Gabriel Peredo i les bones aturades de Alejandro Cuberos. El partit a falta de tres minuts es va decidir amb cuatre gols dels locals que van acabar capgirant el marcador per un 5-2 favorable.

En el segon partit de la novena jornada lliguera, tenim un dels partits més interessants de la jornada, el Pizzeria Francesco contra el Vallpineda. Vam poder gaudir de un partit molt ben treballat i organitzat defensivament per part del Vallpineda, on la seva estratègia tàctica els va donar molts bons fruits deixant a la primera part la porteria a zero, gràcies tambe, a una molt bona actuació del porter visitant Fernando Albadalejo.  L'equip de la Pizzeria Francesco disposava en molts moments de la pilota, pero gairebé no semblava ocasionar perill als contraris, tot i el bon joc i combinació de Ignasi Castells i Carlos Subias, que va fer un gol, però no van poder tenir gaires ocasions de gol massa clares. El bon partit del Vallpineda tant en defensa com a l'hora de fer jugades de perill, com les que va elaborar Haritz Mugica, van ser decisives per endur-se una còmode victòria per 1-4 .

El tercer partit del dia el jugaven el FutRock Club i la Penya Barcelonista-New Ricky's. Partit en el que la Penya va sortir amb força iniciativa, pero les ganes e intensitat dels jugadors del FutRock van ser immenses per a mantenir la porteria a zero durant una llarga estona i ocasionar alguna que altre ocasió de perill. El descans però arribava amb un 0-1 favorable a la Penya, que a la segona part sortiria amb més ritme i confeccionant elaborades i perilloses jugades,com les de Guillem Gracia i Sergi Marrades, jugadors a destacar del equip visitant. El FutRock però, va minvar en forces i físic i van començar a tenir errors defensius, que es van desencadenar en un notable marcador en contra de 0-7. Destacar com sempre els ànims i actitud dels jugadors del FutRock i de la seva calorosa afició.

El quart enfrontament el disputaven el equip de Can Llopis contra el Pura Vida. Partit bastant igualat durant els primers minuts d'inici on ambdós equips es repartien la posessió de la pilota sense originar gaire perill a les porteries rivals. Tot i la igualtat del primer període els visitants van aconseguir una diana a les acaballes del primer temps, per arribar al descans amb un marcador de 0-1. Durant la segona meitat el partit va estar més obert i hi van haver més ocasions de gol, com les que va aprofitar David Yll per aconseguir un doblet per el equip del Pura Vida, o com la ocasió de falta per part del equip del Can Llopis, en la que David Llopis va aconseguir un golàs.

Destacarem també el crucial paper, tant ofensiu com defensiu, de Guillem Solano, per part del Equip del Pura Vida i la actuació del porter del Can Llopis que va fer un destacat partit,encara i el desfavorable marcador final en contra de 2-6.

El partit de les 18.00h enfrontava al Ferreteria Ruiz amb el Sucrense. Durant la primera meitat va ser millor l'equip local, gracies, en part a l'actuació destacada de Joaquin Ramos que va conduir a l'equip al 2 a 0 amb el que s'arribaria al descans amb gols de Carles Ros i Josep Mestres. A la segona part, però, el Sucrense va reaccionar molt be i va aconseguir remuntar i salvar un punt gracies als gols de Mijail Polanco i Javier Rendon, i amb un destacat Alfredo Vargas. L’últim gol a 9 segons del final.

El següent partit va enfrontar al Internazionale FC i al RG4L FC. El partit es va anar accelerant amb els minuts i tot i que la primera part va acabar amb un tímid 2 a 1 favorable al Internazionale, a la segona part el partit es va obrir i l'intercanvi de cops va acabar amb un atractiu empat a sis gols amb el darrer gol del RG4L sobre el xiulet final a manca d’un sol segon per acabar el partit gracies als destacats Nicolas Gatto i Gabriel Peredo de local i visitant respectivament que van anotar un “hat trick” cada un.

A les 20.00 vam poder veure el partit que van jugar el FS San Pedro - La Trobada contra el LDB Construcciones Villanueva, on els locals es van mostrar més sòlids durant tot el partit i arribaven al descans guanyant per la mínima. En la segona meitat van anar ampliant la distància fins al 4 a 1 definitiu. Destaquem al local Marc Herrero amb 2 gols i al jugador del Construcciones Josep Sánchez.

Ensopegada sempre inesperada del Dulcor Pastisseria en front d'una gran Gravesinha Team en el darrer partit de la jornada. A la mitja part La Gravesinha ja guanyava per 3 a 0. En la segona, tot i les baixes, el Dulcor Pastisseria ho va intentar aconseguint un parcial més igualat però que no va ser suficient i es va veure superat per un gran Raúl López que amb una maneta de gols va liderar la victòria del seu equip per 7 a 3. Destaquem també el golas de Vicents Hurtado rematant una passada de camp a camp del seu porter amb l'esperó, una delícia.