Victòria del sènior masculí contra el Sant Sadurní

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

CNB Vilanova 71- Esquitx Sant Sadurní 49

Diumenge al vespre el sènior vilanoví rebia la visita de l'AE Esquitx Sant Sadurní, equip que es troba a la part baixa de la classificació.

Sortida amb Javi, Carlos, Vargas, Miki i Caelles. Ben aviat es veu que el ritme del grocs no és l'habitual, poca fluïdesa en atac i defensa poc intensa. Els visitants aconsegueixen anotar amb facilitar, i el primer quart acaba amb un 20-15 poc fiable.

Al segon període l'encert dels locals puja una mica, però defensivament l'equip no troba el to. Passen deu minuts i el pitjor no és el resultat, un "còmode" 37-28, sinó les males sensacions de joc. Diuen que es juga com s'entrena, i si la dita és certa, els del Garraf aquest diumenge havien de jugar poc.

Després del descans els locals premen l'accelerador, però tant sols durant quatre minuts, temps suficient per marxar al lluminós, però no per arreglar una mala imatge.

Darrer quart sense història, amb el partit decidit, la deixadesa i poca actitud dels locals a pista i des de la banqueta, fa que els poquets que queden a la grada s'empenedeixin d'haver decidit anar a l'Isaac Gálvez. Setmana de descans, setmana de reflexió. Seguim, però així no.

CNB Vilanova: Sugri (7), Alex (5), Vargas (7), Guillaumes (5), Gali (6), Collados (3), Javi (11), Caelles (5), Carlos (15) i Miki (7)

Derrota del femení del CNB Vilanova en un partit igualat

Divendres 25 de novembre, el Sènior Femení va jugar a una bona pista com la del Bàsquet Martorell. Després d’una bona setmana d’entrenaments, i després d’un primer quart igualat (12-12) amb intercanvi de cistelles i per escalfar-se degut a l’ambient fred dins el pavelló, les noies van fer una parcial de 0-8 que semblava donar aire per realitzar un bon partit. Però, el rival va donar el tomb al marcador  en un parcial de 11-0. I s’arriba  al descans amb  4 punts d’avantatge.

Al vestidor es va demanar més duresa i intensitat, per poder jugar a les noies del Martorell. Defensivament va ser un bon partit, però es van donar segones i terceres opcions al no controlar el rebot defensiu. La qual cosa, donava facilitat al rival.

Tot i això, no es va perdre la cara al partit, i vam estar dins en tot moment. Fins a arribar als últims 15 segons dos punts per sota. Quan en un contraatac vilanoví, l’àrbitre va xiular uns passos molt dubtosos quan havíem acabat amb cistella per empatar el partit i forçar la pròrroga. Però no va poder ser.

No és excusa l’última decisió arbitral, ja que durant el partit vam fer errors que ens van condemnar a arribar a final de partit ajustades.

Ens falta equilibrar-nos en atac però poder jugar el bon bàsquet que tenim, i que ja  hem demostrat. S’han de reduir els errors  i corregir petits detalls que donen molt marge de millora.

Aquest diumenge 2 de desembre a les 18.00 juguem un nou derbi, ara contra el C.B. Cubelles Verd. Us esperem per veure el Bàsquet Femení comarcal.

Parcials: 12-12 /15-11 (27-23 )/16-16 (43-39) /  7-8 (50-47)