Punt valuós

L’equip sitgetà iguala un 0 a 2 en tres minuts a la segona meitat, acabant empatant a tres en el darrer sospir amb nou jugadors al camp

L’Esquerra de l’Eixample 3 – Sitges-Suburense 3

El Sitges-Suburense sumava el segon empat consecutiu a camp contrari, en aquest cas al camp del penúltim, l’Esquerra de l’Eixample en un partit en que tot el protagonisme en negatiu el posava l’àrbitre, Bellanco Ortiz, deixant als sitgetans amb nou jugadors al terreny de joc, expulsant dos més de la Banqueta, Bosch i Rubèn Cabrera així com al tècnic Xavi Hereu, el seu tarannà autoritari perjudicava i de que manera a l’equip sitgetà, tot i l’esportivitat presenciada entre els dos equips, amb tot i això es pot considerar un bon punt tot i aconseguir-lo davant un conjunt, el barceloní, amb l’aigua al coll.

Un  gol matiner local al minut 5 així com alguna que altre badada en defensa justificava el 2-0 amb el que es va arribar al descans, encara que també disposava d’alguna que altre arribada els homes de Xavi Hereu per millorar el marcador, malgrat la expulsió de Gerard al minut 44.

Als dos minuts de la represa Guillem Diaz va fer entrar als seus al partit amb el seu gol, i de penal Nico feia el difícil, empatar al 70, quan millor estava jugant l’equip de Sitges, degut a un altre penal xiulat l’àrbitre es tornaven a posar per davant els locals amb el 3-2, però quan ningú pensava en un altre resultat Guillen Viñola s’inventava el 3 a 3 certificant l’empat quan pitjor pintava el partit.

CF Vilanova-Suburense: Manu Muñoz, Bruno, (Pau Almirall 55) Guillem Diaz, Xavi Martínez, Jorge Ayala, Viñola, Abdon Vidal, (Tomàs 55) Adrià Comí, Kevin Amate, Niko i Gerard.

Degut a la aturada pel pont de la Constitució no es juga fins al diumenge dia 16, en que rebran a les 17 hores al Almeda.