Un gol miraculós d’Aitor decideix en un final d’infart

Amb aquest triomf així com els resultats haguts aquesta jornada col·loquen al CPS Sitges quarts a un punt del líder

CPS Sitges – CE Vendrell . Eix

CPS Sitges 6 – CE Vendrell 5

Amb emoció fins el darrer sospir l’equip d’en Carles Busquet s’acomiadava de la seva afició ja que no jugarà a casa fins el gener amb una victòria èpica en un partit amb una part per cada equip, una primera en la que el Pati Sitges es va mostrar molt efectiu i una segona en que els del Vendrell posaven la por al cos i en la que els detalls i la efectivitat de cara a barraca de l’equip sitgetà en els darrers segons trencava l’empat i es feia amb el triomf així com els tres punts en joc.

Quatre minuts trigava en marcar el primer gol l’equip, ho feia Sabater en una molt bona jugada d’atac, fent el segon el mateix jugador de falta directa, s’estava jugant un bon hoquei tenint moltes dificultats El Vendrell en defensa degut al fort ritme de l’equip sitgetà, fent el tercer Ferran al primer quart d’hora amb un toc subtil per l’escaire al quart arriba al minut 17 amb remat final d’Isaac, aturava un penal el porter del Patí Sitges, Aguilar, però res va poder fer a manca d’un minut amb el gol visitant amb el que s’arribava al descans amb el 4-1.

Donava un gir el partit a la represa, al minut 27 de nou l’equip vendrellenc escurçava diferencies amb el 4-2, un minut més tard Sergio posava el 5 a 2 que feia pensar en poder controlar la reacció visitant, al 35 de falta directa degut a les 10 d’equip, el Vendrell es posava dintre del matx amb el 4-3, donant un pas endavant el Vendrell pressionant molt bé la sortida de la bola, un gol de rebot significava el 4rt. fent el cinquè i de l’empat al 47 posant l’emoció, una falta directa per 10 faltes d’equip del Vendrell la llançava Sabater refusant el porter, la sortida a la contra dels visitants l’aturava l’àrbitre degut a una protecció que li havia caigut al porter del Vendrell, un fet molt protestat pels seus jugadors i que li va valer la blava, deixant l’equip amb tres jugadors i el porter, a la següent jugada a falta de 22 segons un tir des de el mig de la pista de l’equip sitgetà era refusat pel porter vendrellenc  rematant pràcticament sense angle Aitor al fons de la porta visitant donant un triomf caigut del cel a l’equip de Carles Busquet.

CPS Sitges: Aguilar, Jordi, Ferran, Camarasa, Sabater, Sergio, Aitor, Isaac, Ortega i Raven.

El CPS Sitges viatja aquest divendres a la pista del Vila-seca, 10è a la taula amb 14 punts, dels 12 partits jugats ha guanyat 4 partits, empatant 2 i perdent 6, ha marcat 39 gols encaixant 37, sent el penúltim partit de l’equip sitgetà de l’any, jugant el darrer a la pista del Monjos.

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 1 i 2 de desembre de 2018, són els següents:

Dissabte, 1 de desembre de 2018

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” 6 – CE Vendrell 5.
Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” 3 – CP Cubelles 5.
Juvenil: CPS Sitges “baixens.com” 0 – CP Centelles 1. (Eliminatòria d’accés a Copa)

Diumenge, 2 de desembre de 2018

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí: CH Mataró A 2 – CPS Sitges “New Ricky’s” 2. (Partit d’anada de l’eliminatòria de classificació pel Campionat de Barcelona)

L’equip Benjamí tenia jornada de descans.

Partit de la 12ª Jornada (1/12/18): CPS Sitges "New Ricky's" 6 - CE Vendrell 5.