El Patí Vilanova és golejat pel Palafrugell a Les Casernes

Els gironins han controlat des del primer minut el partit

CP Vilanova - CP Palafrugell. Eix

El C.P. Palafrugell ha golejat per 2 gols a 8 al C.P. Vilanova en el partit disputat aquest migdia al Pavelló de la Plaça de Les Casernes i corresponent a la vuitena jornada de l’OK Lliga Plata.

Res a dir d’un Palafrugell que ha estat l’amo i senyor del partit i que ha demostrat que juntament amb el Mataró son els ferms candidats -a hores d’ara- juntament amb el Manlleu a l’ascens a l’OK Lliga Or. És un equip compacte i amb la seguretat que normalment, i avui no ha estat una excepció d’un porter veterà com Luzón.

El Vilanova que venia de fer els deures divendres passat davant el Raspeig, afrontava aquest partit, per molts de nosaltres no era de la nostra lliga, i tancava el seu Tourmalet de la primera volta -Mataró, Taradell, Manlleu, Palafrugell-. Ara a disputar dissabte a Tordera un partit que s’ha de jugar amb el cap fred i amb les idees clares.

Del partit d’avui poques coses a dir ja que ha sobrat la segona part i el tram final de la primera si en mirem com ha anat el marcador que al final del primer temps ja assenyalava un clar i contundent 0 a 5.

Avui si que volem apuntar que els arbitres sense influir en la victòria visitant si que han aconseguit treure de polleguera als locals als que han mostrat quatre targetes blaves –una d’elles a Alexis Castro- i que en el minut 17 de la primera part ja comptabilitzaven 10 faltes acumulatives.. Ah! i David Aguilar porta dos partits sense veure’n cap. Si més no curiós

PIsta .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA (0, 2).- Ferrer, Vergés, Muntané, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Gual, Cuevas, Vilches, Donoso (p.s.)

C.P. PALAFRUGELL (5, 3).- Luzón, Vives, Garcia, Borja Ramón, Aldrich (cinc inicial) Ruiz, Carles, Martinez, Reches

ARBITRES: .-  Srs. J.J. Meleto i  A.  Pèrez

GOLS:1A PART 0-1 Garcia FD, (min 5); 0-2 Garcia (min 7); 0-3 Aldrich (min 12); 0-4 Borja Ramón FDA (min 17); 0-5 Carles (min 24). 2A PART: 0-6 Vives (min 7); 0-7 Garcia (min 15) 1-7 Vergés (min 15), 2-7 Garrido FDA (min 17), 2-8 Vives (min 19)