Malgrat tot, rasquen un empat que suma

Plantilla del CPS Sitges. Eix

CH Vila-Seca 4 – CPS Sitges 4

El CPS Sitges suma un bon punt ja que acaben igualant un resultat de 4 a 2 en una pista d’aquestes anomenades difícils, la de Vila¬-Seca, tot i no realitzar un bon partit l’equip sap reaccionar aconseguint empatar tot i que van poder guanyar i perdre, en una jornada en que els resultats haguts porten un canvi de líder, sent ara el Congrés, i deixa l’equip sitgetà tercers a 3 punts del primer en un grup aquest, el B, del tot igualat amb quatre equips empatats amb 26 punts a falta de dues jornades per arribar a la segona volta.

No va ser un bon dia en atac per l’equip sitgetà de cara a barraca aturant pràcticament tot el porter local. Tres errors prou importants en defensa van acabar en gol fent ells el quart amb un penal insistent, s’avançaven els de Vila-Seca amb el 1-0 aprofitant un mal passi del Sitges al mig del camp, el segon el van fer de penal molt rigorós precedit abans d‘una jugada que si li fan a l’Isaac però que l’àrbitre no xiula res, arribant al descans amb aquest 2-0.

A la represa, a la segona possessió de Ferran aquest escurça diferencies amb el 2-1, en una altre badada els locals no perdonen fent el 3 a 1, Sergio amb un xut també a la mateixa alçada que Ferran torna a posar a l’equip dintre del partit, el quart dels locals complica molt la situació a un CPS Sitges que va reaccionar de la millor manera amb dos gols de Sergio, el segon de falta directa deixava el definitiu quatre a quatre final.

Per aquest difícil compromís el tècnic sitgetà contava amb aquests jugadors: Aguilar, Guardià, Gerard, Ferran, Sergio, Sabater, Isaac, Rubèn i Alex

L’equip sitgetà s’acomiada de l’any aquest dissabte jugant a la pista del Monjos, 13è a la taula amb 13 punts, els altpenedesencs dels 13 partits jugats han guanyat 4, empatant 1 i perden 8, sent l’equip que menys gols marca, 29, però sent el 8è conjunt que menys gols li fan 45. L’hora d’inici les 21 hores.

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 5 i 7 de desembre de 2018, són els següents: