HOQUEI PATINS

Demà Joan Canals presenta el seu llibre "Una vida de patins... sticks i molta passió""

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 11-12-2018 10:47 Lectures 851
Joan Canals a la presentació del seu llibre a Penedès TV. Eix

Joan Canals a la presentació del seu llibre a Penedès TV. Eix

Demà el bon amic i gran coneixedor de l'hoquei patins en Joan Canals i Ferrés, presentarà públicament el llibre "UNA VIDA DE PATINS, STICKS I MOLTA PASSIÓ", a dos quarts de cinc de la tarda a Penedès Televisió.

És un llibre que recull básicament imatges de la seva llarga trajectòria dins del mon de l'hoquei, sols part i diem sols una part, de la seva gran quantitat de material gràfic, i escrits dels seus anys, dedicats majoritaria i bàsicament en el C.E. Noia i amb altres entitats com la seva darrera en el C.P. Vilanova.

En Joan Canals a part de ser una gran persona, és una veritable enciclopédia vivent de l'hoquei patins i amb una experiència més que provada dissortadament sense aprofitar . 

Ara ja en la seva etapa de maduressa -està sobre els 70 anys- és tot un plaer fer petar la xerrada sobre hoquei i cal recoprdar els més joves que el "diable és més llest per vell que per diable". MOLTES GRÀCIES JOAN (Menja Palla) PER TOT EL QUE HAS FET PER L'HOQUEI. Aquest llibre hauria de fer reflexionar als joves "gurus". Com diem alguns tècnics que tenim cabells blancs. "Ara es parla de nano segons com aquell que no diu res i oblidem que la unitat de temps és el segon, que ja és prou petita". 

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres