Tennis Taula

Gimeno subcampió del Nacional

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 11-12-2018 12:20 Lectures 779
Bernat Gimeno a l’esquerra. Eix

Bernat Gimeno a l’esquerra. Eix

Cap de setmana de competició individual, el Torneig nacional classificatori a Utebo (Saragossa). La competició dona les darreres places pel torneig estatal que aplega als quaranta millors  de cada categoria a Valladolid al Febrer.

Quatre vilanovins hi assistien i el més petit d’ells, Bernat Gimeno ha estat el que ha entrat. El benjamí quedava primer del seu grup i anava passant totes les rondes fins arribar a la final al guanyar al de Sabadell Barberà. En una final en quatre sets començava guanyant el primer contra Víctor Guillen, que però li donaria la volta al partit. El resultat però segueix sent extraordinari, guanyant-se el dret a competir amb els millors d’Espanya de la seva edat.

Dos jugadors més del Vilanova en juvenil es quedaven en el camí. Joan Ruiz quart de grup no passava al quadre. Si ho feia Pablo Alday que arribava als vuitens. El pas als quarts i a l’estatal quedava molt a prop perdent amb l’aragonès Jorge Pérez en cinc sets. En la disputa pels llocs quedaria en la tretzena plaça i a l’espera d’alguna possible baixa. En sub-21 Roger Blanco entrava al quadre arribant fins els setzens de final.

Així a Valladolid Vilanova estarà representada amb Bernat Gimeno en benjamí, Josep Maria Blancafort en juvenil i Edgar Mataró en adaptat.

Tornen les lligues

Propera jornada tornen les lligues i el Vilanova a primera estatal buscarà la sorpresa contra l’Olot, un equip en zona d’ascens dissabte a les 17 a Casernes. Els filials buscaran els seus partits per mantenir el liderat a preferent i segona B i per ficar-se en zona d’ascens el primera. Dissabte 3a fase promeses edats individual amb 22 vilanovins competint en tots els nivells

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres